Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FORTHnet:Ανεπιτυχής η δημόσια πρόταση της Intracom

Χωρίς επιτυχία έληξε (στις 18 Νοεμβρίου) η δημόσια πρόταση της Intracom για την αγορά 4.565.740 μετοχών της FORTHnet, που αντιστοιχούν στο 27,09% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

FORTHnet:Ανεπιτυχής η δημόσια πρόταση της Intracom
Χωρίς επιτυχία έληξε η δημόσια πρόταση της Intracom για την αγορά 4.565.740 μετοχών της FORTHnet, που αντιστοιχούν στο 27,09% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, έναντι 8 ευρώ ανά μετοχή.

Η μετοχή της FORTHnet ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής, 18 Νοεμβρίου, στα 8,5 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2005.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Intracom, ο αριθμός των προσφερόμενων μετοχών για τις οποίες κατατέθηκαν από μετόχους της FORTHnet δηλώσεις αποδοχής δεν πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και ως εκ τούτου η δημόσια πρόταση παύει να ισχύει.

----- H ανακοίνωση της Intracom

Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία Intracom με επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών γνωστοποιεί τα ακόλουθα: Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 4 της απόφασης 5/204/14.11.2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και αναφορικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση την οποία η Εταιρεία Intracom απηύθυνε προς τους μετόχους της εταιρείας με την επωνυμία Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών και Τηλεματικών Εφαρμογών και το διακριτικό τίτλο FORTHnet, για την αγορά 4.565.740 Κοινών Ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών που αντιστοιχούν στο 27,09% του συνόλου των Κοινών, μετά ψήφου, μετοχών της εταιρείας, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, η οποία άρχισε την 20η Οκτωβρίου 2005 και έληξε την 18η Νοεμβρίου 2005, ο αριθμός των προσφερόμενων μετοχών για τις οποίες κατατέθηκαν από μετόχους της FORTHnet, δηλώσεις αποδοχής, δεν πληροί την προϋπόθεση που τίθεται στην παράγραφο 2.11 του Πληροφοριακού Δελτίου και συνεπώς η Δημόσια Πρόταση παύει να ισχύει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v