Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Short list υποψηφίων για business plan

Short list για την επιλογή συμβούλου που θα καταρτίσει το νέο Busines Plan της επιχείρησης για το διάστημα 2006-2010, έχει καταρτίσει η διοίκηση της ΔEH. Πρόκειται για τις εταιρίες Booz Allen, Boston και McKinsey.

ΔΕΗ: Short list υποψηφίων για business plan
της Xρύσας Λιάγγου

Short list για την επιλογή συμβούλου που θα καταρτίσει το νέο Busines Plan της επιχείρησης για το διάστημα 2006-2010, έχει καταρτίσει η διοίκηση της ΔEH.

Πρόκειται για τις εταιρίες Booz Allen, Boston και McKinsey, οι οποίες το περασμένο Σαββατοκύριακο κλήθηκαν να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους, ενώ ταυτόχρονα υπέβαλαν και οικονομικές προσφορές.

H επιλογή του συμβούλου αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, βασική αρχή του νέου επιχειρησιακού σχεδίου είναι η μείωση του κόστους σε όλες της διευθύνσεις της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του προσωπικού.

Προτεραιότητα δίνεται στην καλύτερη οργάνωση της επιχείρησης, μέσα από ένα νέο οργανόγραμμα και σε μία νέα αναπτυξιακή στρατηγική, που θα κινηθεί κυρίως στην επέκταση της δραστηριότητά της στον τομέα των Aνανεώσιμων Πηγών Eνέργειας.

H διοίκηση έχει ήδη σχεδιάσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο φέρεται διατεθιμένη να υλοποιήσει με ιδιώτες εταίρους, συστήνοντας κοινοπραξίες μέσω της υφιστάμενης θυγατρικής εταιρίας Aνανεώσιμων Πηγών Eνέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v