Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Ανεπηρέαστες οι χρεώσεις του Free Internet

Ανεπηρέαστες παραμένουν οι χρεώσεις της υπηρεσίας ”Free Internet by Tellas” όπως επισημαίνει η Tellas σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα για πιθανή αύξηση των χρεώσεων για κλήσης πρόσβασης στο διαδίκτυο με τη χρήση του ΕΠΑΚ.

Tellas: Ανεπηρέαστες οι χρεώσεις του Free Internet
Ανεπηρέαστες παραμένουν οι χρεώσεις της υπηρεσίας ”Free Internet by Tellas” όπως επισημαίνει η Tellas σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα για πιθανή αύξηση των χρεώσεων για κλήσης πρόσβασης στο διαδίκτυο με τη χρήση του ΕΠΑΚ (Ενιαίος Πανελλαδικός Αριθμός Κλήσης).

Ειδικότερα, υπενθυμίζει ότι η σύνδεση στο Internet με την υπηρεσία `Free Internet by Tellas` κοστίζει συνολικά όσο μία αστική κλήση, από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν πραγματοποιείται η κλήση.

Παράλληλα, η Tellas σημειώνει ότι αποτελεί τον πρώτο ISP που εισήγαγε στην ελληνική αγορά την πρωτοποριακή έννοια της ’ελεύθερης πρόσβασης’, η οποία έφερε το Internet πιο κοντά στο Ελληνικό κοινό, καθιστώντας το διαθέσιμο σε όλους.

Η υπηρεσία ”Free Internet by Tellas” παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στο Internet χωρίς περιορισμούς, συμβόλαια, προπληρωμή ή αγορά καρτών. Έχει εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο για εύκολη και ελεύθερη πρόσβαση, ακόμη και για τους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία σύνδεσης στο Internet.

Πρόσφατα, η Tellas εμπλούτισε την υπηρεσία και προσέφερε σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να αποστέλλουν on-line δωρεάν SMS προς όλα τα Ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και καθ’ όλη τη διάρκεια σύνδεσής τους στο internet, μέσω της υπηρεσίας Free Internet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v