Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Συμμετοχή σε υπό ίδρυση εταιρία

Σε υπό ίδρυση εταιρία περιορισμένης ευθύνης προτίθεται να συμμετάσχει με ποσοστό 16% η Space Hellas, κατόπιν της από 2 Νοεμβρίου 2005 αποφάσεως του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας. Περισσότερα στοιχεία για την Κοινοπραξία ΑΛΚΥΟΝ.

Space Hellas: Συμμετοχή σε υπό ίδρυση εταιρία
Σε υπό ίδρυση εταιρία περιορισμένης ευθύνης προτίθεται να συμμετάσχει η Space Hellas, κατόπιν της από 2 Νοεμβρίου 2005 αποφάσεως του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο της εταιρίας αποτελεί, μεταξύ άλλων, η σύνταξη των προδιαγραφών, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση και βελτιστοποίηση εξειδικευμένων εφαρμογών για συστήματα ασυρμάτων και κινητών επικοινωνιών, λογισμικού κινητού ή διάχυτου υπολογισμού και ολοκληρωμένων λύσεων για ασύρματες επικοινωνίες και σχετικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Η επωνυμία της εταιρίας θα είναι Mobics Τηλεπικοινωνιακές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης και ο διακριτικός τίτλος αυτής Mobιcs LTD.

Το κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέρχεται στο ποσό των 20.000,00 Ευρώ και θα διαιρείται σε δύο χιλιάδες (2.000) εταιρικά μερίδια ονομαστικής αξίας εκάστου 10,00 Ευρώ.

Σημειώνεται, πως η Space Hellas θα συμμετάσχει στην ανωτέρω εταιρία με ποσοστό 16% και θα πρέπει να καταβάλλει το ποσόν των 3.200,00 Euro, το οποίο θα αντιστοιχεί σε τριακόσια είκοσι (320) εταιρικά μερίδια.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε το κ. Γιώργο Λαγογιάννη να υπογράψει ως εκπρόσωπος της εταιρίας τη συμβολαιογραφική πράξη σύστασης της εταιρίας Mobics Ltd.

Εξάλλου, η Space Hellas, σχετικά με την ανακοίνωση που έλαβε χώρα την 31 Οκτωβρίου και για την καλύτερη ενημέρωση των επενδυτών, παραθέτει περισσότερα στοιχεία για την Κοινοπραξία ΑΛΚΥΟΝ.

Η συγκεκριμένη κοινοπραξία συνεστήθη με συμμετοχή των εταιριών:

* Aνώνυμη Τεχνική Κατασκευαστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρία ΓΗΓΕΤΡΟΝ με ποσοστό συμμετοχής 70%.

* Space Hellas Εμπόριο - Αντιπροσωπίες - Εισαγωγές - Εξαγωγές με ποσοστό συμμετοχής 30%. Με κοινή απόφαση πραγματοποιήθηκε τροποποίηση του καταστατικού της κοινοπραξίας και το ποσοστό ορίστηκε για την Space Hellas ΑΕ 99% και για την ΓΗΓΕΤΡΟΝ 1%.

Η ανωτέρω κοινοπραξία συνεστήθη κατόπιν συμμετοχής των εταιριών σε διαγωνισμό που αφορούσε στην ”Ανάπτυξη Δικτύου Μετεωρολογικών Ραντάρ” για λογαριασμό της ΕΜΥ (Σχετικό Δελτίο Τύπου 24 Μαρτίου 2005).

Η σύμβαση μεταξύ της κοινοπραξίας και της Κ.τ.Π. Α.Ε., ύψους άνω των 7.800.000 ευρώ, αφορά στη συμπλήρωση και τον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος δικτύου συλλογής μετεωρολογικής πληροφορίας της ΕΜΥ, μέσω της εγκατάστασης ενός από τα πιο σύγχρονα δίκτυα μετεωρολογικών ραντάρ, παγκοσμίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v