Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Ξεμπλοκάρει η εκλογή νέου μέλους στο ΔΣ;

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει τελικώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ για την αντικατάσταση του κ. Ραφαήλ Μωυσή στο ΔΣ της Επιχείρησης. Η συνεδρίαση αναβλήθηκε σήμερα για δεύτερη συνεχή φορά λόγω της διάστασης απόψεων στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Μωυσή.

ΔΕΗ: Ξεμπλοκάρει η εκλογή νέου μέλους στο ΔΣ;
Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει τελικώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ για την αντικατάσταση του κ. Ραφαήλ Μωυσή στο ΔΣ της Επιχείρησης.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε σήμερα για δεύτερη συνεχή φορά λόγω της διάστασης απόψεων στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Μωυσή.

Πληροφορίες της αγοράς φέρουν τον πρόεδρο της Επιχείρησης Ιωάννη Παλαιοκρασσά να μην συναινεί στην επιλογή των συναρμοδίων υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης για τον τοποθέτηση στο ΔΣ της ΔΕΗ, του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας κ. Γιώργου Μέργου ή εναλλακτικά του ειδικού γραμματέα αποκρατικοποιήσεων κ. Λουκά Παπάζογλου.

Τελικά ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παλαιοκρασσάς εμφανίζεται να υποχωρεί στις αρχικές αιτιάσεις του για την τοποθέτηση του προέδρου του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ κ. Ερωτόκριτου Βαλιανάτου και να αποδέχεται τον κ. Παπάζογλου ως αντικαταστάτη του κ. Μωυσή.

Πρόκειται για έναν συμβιβασμό που θα δώσει τέλος στο ”βραχυκύκλωμα” που έχει προκαλέσει στην Επιχείρηση η υπόθεση της αντικατάστασης του κ. Μωυσή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v