Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Hellas Sat και Ses Astra

Σε συμφωνία προχώρησαν η εταιρία Hellas Sat και ο Ευρωπαϊκός Δορυφορικός Οργανισμός Ses Astra για την αξιοποίηση της χωρητικότητας του δορυφόρου Hellas-Sat 2.

Συμφωνία Hellas Sat και Ses Astra
Σε συμφωνία προχώρησαν η εταιρία Hellas Sat και ο Ευρωπαϊκός Δορυφορικός Οργανισμός Ses Astra για την αξιοποίηση της χωρητικότητας του δορυφόρου Hellas-Sat 2.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία επιτρέπει στην Ses Astra να συμπεριλαμβάνει στις προσφορές της και τη χωρητικότητα του Hellas-Sat 2 και να παρέχει μια ολοκληρωμένη πανευρωπαϊκή κάλυψη στους πελάτες της.

Σημειώνεται, πως η Hellas Sat και η Ses Astra έχουν συνεργασθεί στενά τα τελευταία χρόνια μέσα από διάφορες συμφωνίες υπηρεσιών όπου η θυγατρική της Ses Astra, Ses Astra TechCom διαχειρίσθηκε τον δορυφόρο Hellas-Sat 2 κατά πρώτο χρόνο λειτουργίας του και έκτισε τους δορυφορικούς σταθμούς ελέγχου στην Αθήνα και Κύπρο.

Επιπλέον, η θυγατρική της Ses Astra SatLynx, ήδη χρησιμοποιεί τη χωρητικότητα του Hellas-Sat 2 στην πλατφόρμα ευρυζωνικών υπηρεσιών ”Connect”, παρέχοντας broadband υπηρεσίες από την μία πλευρά της Ευρώπης στην άλλη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hellas-Sat κος Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς δήλωσε χαρακτηριστικά: ”Είμαστε ευτυχείς να εντείνουμε περαιτέρω την συνεργασία μας με την Ses Astra μέσω αυτής της σημαντικής συμφωνίας. Επιτρέπει και στις δύο εταιρείες να αντιμετωπίσουν τις καινούργιες ευκαιρίες στην αγορά των δορυφορικών τηλεπικοινωνιών, ειδικά στην Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Hellas-Sat 2 είναι ο ιδανικός δορυφόρος να ενισχύσει τον στόλο της Ses Astra μέσω της εξαιρετικής ποιότητας εκπομπής και κάλυψης που διαθέτει. Προσμένουμε με χαρά σε μία μακρά και καρποφόρα συνεργασία”.

O Ferdinand Kayser, πρόεδρος και CEO τις Ses Astra δήλωσε: ”Αυτή η σημαντική συμφωνία δίνει στην Ses Astra περαιτέρω ευελιξία στις προσφορές στους πελάτες μας στον τομέα των μεταδόσεων για επαγγελματικές υπηρεσίες. Θα ενισχύσουμε το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών και δυνατοτήτων μας στην Ευρώπη και συγχρόνως θα προσθέσουμε καινούργια χωρητικότητα για την Μέση Ανατολή. Είμαστε ευτυχείς που η σχέση μας με την Hellas-Sat αναπτύσσεται πολύ καλά και προσμένουμε με χαρά σε μία θαυμάσια συνεργασία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v