Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παγώνει η εισαγωγή ελληνικών αγώνων ποδοσφαίρου

”Για νέα όπλα” που δόθηκαν στη διοίκηση του ΟΠΑΠ αναφέρθηκε ο Γ. Ορφανός κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γ. Σ. της εταιρίας εννοώντας την έγκριση των κανονισμών για το προκαθορισμένο στοίχημα, για την ύπαρξη μη αθλητικών γεγονότων στον στοιχηματισμό, το live betting, τις τροποποιήσεις, στους εσωτερικούς κανονισμούς λειτουργίας του στοιχήματος σε ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση. Ωστόσο, παγώνει η εισαγωγή των ελληνικών αγώνων ποδοσφαίρου στο Στοίχημα.

Παγώνει η εισαγωγή ελληνικών αγώνων ποδοσφαίρου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Ορφανός ανακοίνωσε την υπογραφή των τροποποιήσεων των Κανονισμών για το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, εκτός από τις τροποποιήσεις του Γενικού Κανονισμού για την συμμετοχή των αγώνων των πρωταθλημάτων του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στα έντυπα προγράμματος.

Οπως τόνισε ο κ. Ορφανός ”στη διοίκηση δώσαμε και καινούργια όπλα, που αφορούν την έγκριση όλων των κανονισμών που έχουν προταθεί και αφορούν το προκαθορισμένο στοίχημα, για την ύπαρξη μη αθλητικών γεγονότων στον στοιχηματισμό, το live betting, τις τροποποιήσεις, στους εσωτερικούς κανονισμούς λειτουργίας του στοιχήματος στο ποδόσφαιρο, του στοιχήματος στην καλαθοσφαίριση, και τις τροποποιήσεις που αφορούν το ΠΡΟΠΟ.

Παράλληλα πρόσθεσε πως ”εχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες σταδιακά, και η μόνη εκκρεμότητα είναι η εισαγωγή των αγώνων ελληνικών ομάδων στο στοίχημα, που βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την εισαγωγή ελληνικών αγώνων στο Στοίχημα ο κ. Ορφανός τόνισε: ”Θα μπουν σταδιακά.Δεν μπορώ να πω ακριβείς ημερομηνίες γιατί βρισκόμαστε στο στάδιο της νομοτεχνικής επεξεργασίας”.

Παράλληλα η Γ.Σ ενέκρινε την τροποποίηση του καταστατικού και την εναρμόνισή του με τις διατάξεις του άρθρου 14 και εξέλεξε μέλη του ΔΣ.

Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης ανακοίνωσε στους παριστάμενους στη Συνέλευση μετόχους ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 3336/2005, διορίζονται με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού και προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο να έχει πλήρη σύνθεση και να συγκροτηθεί σε σώμα οι παρακάτω:

1. Κωστάκος Σωτήριος του Κωνσταντίνου και της Ροδόπης.

2. Νειάδας Βασίλειος του Ιωάννου και της Μαρίας.

3. Νικολαρόπουλος Σωτήριος του Γεωργίου και της Ερμιόνης.

4. Λυκόπουλος Δημήτριος του Νικολάου και της Μαρίας.

5.Κρανιάς Δημήτριος του Ηλία και της Αγγελικής.

6.Λιάπης Σεραφείμ του Γεωργίου και της Δήμητρας.

Μετά την ανακοίνωση αυτή η Γενική Συνέλευση των μετόχων προχώρησε στην εκλογή των λοιπών μελών.

Τα μέλη που εκλέχτηκαν από την Γενική Συνέλευση είναι οι παρακάτω:

1. Ανύσιος Ιωάννης του Δημητρίου και της Χρυσάνθης

1. Ρηγόπουλος Κωνσταντίνος του Λεωνίδα και της Ζαχαρένιας.

2. Κουλοσούσας Σωτήριος του Κωνσταντίνου και της Ηλέκτρας.

3. Καρκάσης Χρήστος του Θεοδώρου και της Βασιλικής.

4. Στεργιόπουλος Ευάγγελος του Ιωάννου και της Βασιλικής.

Την απόφαση αυτή υπερψήφισαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 99,4685% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 139.484.758 μετοχές.

Εψήφισαν κατά μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 0,0504% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 70.700 μετοχές. Απείχαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 0,4811% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 674.597 μετοχές.

3. Εκλογή ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι οι παρακάτω:

1. Ανύσιος Ιωάννης του Δημητρίου και της Χρυσάνθης

2.Ρηγόπουλος Κωνσταντίνος του Λεωνίδα και της Ζαχαρένιας.

3.Καρκάσης Χρήστος του Θεοδώρου και της Βασιλικής.

Την απόφαση αυτή υπερψήφισαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 99,4785% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 139.498.758 μετοχές. Εψήφισαν κατά μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 0,0504% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 70.700 μετοχές.

Απείχαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 0,4711% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 660.597 μετοχές.

4. Την αναβολή συζήτησης και λήψης απόφασης για το τέταρτο θέμα της ημερήσιας διάταξης για την τροποποίηση της σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας και την συζήτηση του θέματος στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας.

Την απόφαση αυτή υπερψήφισαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 100,0000% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 140.230.055 μετοχές.

5. Την έγκριση Αναπροσαρμογής Προγράμματος Χορηγιών της εταιρείας για την εταιρική χρήση 1.1.2005 έως 31.12.2005 και προέγκριση Προγράμματος Χορηγιών για την εταιρική χρήση 1.1.2006 έως 31.12.2006.

Την απόφαση αυτή υπερψήφισαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 86,2677% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 120.973.293 μετοχές. Εψήφισαν κατά μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 1,3333% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 1.869.745 μετοχές. Απείχαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 1,2194% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 1.709.957 μετοχές.

Εδήλωσαν παρών μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 11,1795% των νόμιμα παριστάμενων στη Συνέλευση μετόχων ή 15.677.060 μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v