Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Εργο στις Φιλιππίνες

Νέο έργο για την προμήθεια συστημάτων ενσύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης (DSLAMs) στην εταιρία Digital Telecommunications Phils. Inc. (DIGITEL), του βασικού εναλλακτικού τηλεπικοινωνιακού παρόχου στις Φιλιππίνες που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών φωνής, δεδομένων και Internet, ανέλαβε η Intracom.

Ιntracom: Εργο στις Φιλιππίνες
Νέο έργο για την προμήθεια συστημάτων ενσύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης (DSLAMs) στην εταιρία Digital Telecommunications Phils. Inc. (Digitel), του βασικού εναλλακτικού τηλεπικοινωνιακού παρόχου στις Φιλιππίνες που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών φωνής, δεδομένων και Internet, ανέλαβε η Intracom.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκτέλεση του έργου, αρχικού προϋπολογισμού 4 εκατ. δολαρίων, έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της πρώτης τμηματικής παραγγελίας αξίας 700.000 δολαρίων, που περιλαμβάνει προμήθεια ευρυζωνικών συστημάτων πρόσβασης μικρής και μεγάλης χωρητικότητας (συστήματα FASTmux 2000 και IBAS αντίστοιχα, κατασκευής Ιntracom), καθώς και του σχετικού συστήματος διαχείρισης BBMS.

Μέσω των συστημάτων αυτών η Digitel θα προχωρήσει στην προσφορά ευρυζωνικών (xDSL) υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Μανίλα, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση της στον νευραλγικό τομέα της παροχής υπηρεσιών δεδομένων υψηλής ταχύτητας σε επιχειρήσεις και τελικούς χρήστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάθεση του έργου έγινε μετά από εξαντλητικούς ελέγχους των συστημάτων της Ιntracom στο δίκτυο της Digitel στη Μανίλα. Οι δοκιμές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία στις ιδιαίτερα απαιτητικές κλιματολογικές συνθήκες των Φιλιππίνων, αναδεικνύοντας τη μεγάλη εμπειρία της Ιntracom στην κατασκευή συστημάτων ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Τονίζεται ότι το σύστημα FASTmux 2000 έχει ήδη εγκατασταθεί σε περισσότερους από 50 Τηλεπικοινωνιακούς Φορείς παγκοσμίως, ενώ το σύστημα IBAS έχει εγκατασταθεί με απόλυτη επιτυχία σε Ελλάδα, Φιλιππίνες, Ρωσία, Αλβανία, καθώς και σε χώρες της Αφρικής.

Τέλος, αναφέρεται ότι το έργο αυτό ενισχύει την ήδη δυναμική παρουσία της Ιntracom στις Φιλιππίνες, η οποία έχει προμηθεύσει τα ανωτέρω συστήματα και σε άλλο εναλλακτικό πάροχο σταθερής τηλεφωνίας, δεδομένων και Internet στη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v