Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη διανομή προμερίσματος προχωράει η Intralot

Προμέρισμα μεγαλύτερο από το περυσινό θα διανείμει φέτος η Intralot, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που προέρχονται από τη διοίκηση της εταιρίας. Η εταιρία ανακοινώνει τα μεγέθη εννεαμήνου στις 10 Νοεμβρίου.

Στη διανομή προμερίσματος προχωράει η Intralot
Προμέρισμα μεγαλύτερο από το περυσινό θα διανείμει φέτος η Intralot, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που προέρχονται από τη διοίκηση της εταιρίας.

Ειδικότερα, η εταιρία στις 10 Νοεμβρίου, ημέρα που θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα εννεαμήνου, θα αναγγείλει και τη διανομή προμερίσματος, όπως πράττει τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Ιωάννης Παντολέων, Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Ανάπτυξης, η κα Ευσταθία Λαναρά, Διευθύντρια Λογιστηρίου και ο κ. Ηλίας Αθανασίου, Financial Analysis & Investor Relations Manager σε τηλεφωνική συνδιάσκεψη, θα απευθυνθούν στους αναλυτές και στους θεσμικούς επενδυτές της Intralot, για να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της εταιρίας για το εννεάμηνο του 2005 (τα οποία θα αποσταλούν μέσω e-mail πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 10 Νοεμβρίου και θα δημοσιευθούν στον Τύπο την ίδια ημέρα) καθώς και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Intralot είχε διανείμει προμέρισμα ύψους 0,40 ευρώ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε split της μετοχής στα δύο.

Στ. Ζ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v