Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέρισμα 0,15 ευρώ από ΟΛΘ

Στη διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή θα προχωρήσει ο ΟΛΘ, όπως αποφάσισε η γ.σ (17/6/). Η πληρωμή του μερίσματος θα ξεκινήσει από 1η Ιουλίου. Αναμένεται, σύντομα η υπογραφή σύμβασης παραχώρησης του επιβατηγού σταθμού από το ελληνικό δημόσιο.

Μέρισμα 0,15 ευρώ από ΟΛΘ
Τη διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή για το 2001 αποφάσισε η τακτική γ.σ του ΟΛΘ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου.

Η διανομή του μερίσματος θα ξεκινήσει από 1η Ιουλίου και δικαίωμα συμμετοχής στο μέρισμα θα έχουν όσοι είναι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας μέχρι τις 17/6.

Κατά τη διάρκεια της γ.σ ανακοινώθηκε, ότι ο ΟΛΘ βρίσκεται σε επαφές με βουλγαρική χαλυβουργική εταιρία αναφορικά με τη διακίνηση 500.000 τόνων ετησίως από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, θα υπογραφεί σύντομα σύμβαση παραχώρησης του επιβατικού σταθμού από το ελληνικό δημόσιο στον ΟΛΘ, ενώ επιθυμία του Οργανισμού είναι η δημιουργία θυγατρικής που θα ασχολείται με την αξιοποίηση των ακινήτων.

Τέλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Α. Γενίτσαρης, αναφέρθηκε στις στρατηγικές κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει ο ΟΛΘ την προσεχή τριετία, αλλά και στο επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους 7,66 δισ. δρχ. που θα υλοποιηθεί έως το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v