Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέα λύση access infrastructure

Τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας πλατφόρμας Citrix Access Essentials ανακοίνωσε η Info-Quest, o αποκλειστικός συνεργάτης για την Ελλάδα της Citrix Systems Inc., του παγκόσμιου ηγέτη παροχής λύσεων access infrastructure.

Info-Quest: Νέα λύση access infrastructure
Τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας πλατφόρμας Citrix Access Essentials ανακοίνωσε η Info-Quest, o αποκλειστικός συνεργάτης για την Ελλάδα της Citrix Systems Inc., του παγκόσμιου ηγέτη παροχής λύσεων access infrastructure.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα πλατφόρμα, αποτελεί την πρώτη κίνηση της Citrix να προσαρμόσει τις τεχνολογίες ασφαλούς πρόσβασης που αναπτύσσει για περισσότερα από 15 έτη, στις ανάγκες – από πλευράς κόστους, λειτουργικότητας και εύκολης υλοποίησης – των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα Citrix Access Essentials™, αποτέλεσμα της ιδιαίτερα στενής συνεργασίας της Citrix με τη Microsoft, καθιστά εφικτή για κάθε οργανισμό που διαθέτει από 5 έως 75 Microsoft Windows θέσεις εργασίας, την ολοκληρωμένη πρόσβαση στις κεντροποιημένες επιχειρηματικές εφαρμογές, από οπουδήποτε, με οποιοδήποτε μέσο, εξασφαλίζοντας παράλληλα σημαντική μείωση του χρόνου, των επενδύσεων και των πόρων που απαιτούνται για τη διαχείριση των συστημάτων της επιχείρησης.

Με κόστος λιγότερο από 190€ ανά χρήστη, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η αγορά των Windows Terminal Server Client Access Licenses, η πλατφόρμα αποτελεί σήμερα την πλέον οικονομική & ασφαλή λύση ολοκληρωμένης πρόσβασης της διεθνούς αγοράς για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σε περιβάλλον Microsoft Windows Server™ 2003 για εφαρμογές client/server αρχεία και εσωτερικά Web sites.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η λύση Citrix Access Essentials™ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Microsoft Worldwide Partner Conference, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στις ΗΠΑ, σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες προστιθέμενης αξίας των δύο εταιρειών.

Στο ίδιο Conference η Citrix ανακηρύχθηκε για 2η φορά τα τελευταία τρία χρόνια ως ο ”Global ISV Partner of the Year” της Microsoft, γεγονός που υποδηλώνει την προσήλωση της στην παροχή λύσεων στην πλατφόρμα των Microsoft Windows.

Τονίζεται, πως η ιδιαίτερα σημαντική αυτή διάκριση, δίδεται κάθε χρόνο από τη Microsoft σε έναν ανεξάρτητο οίκο λογισμικού, που κατά τη διάρκεια της χρονιάς παρουσίασε σημαντική πρωτοπορία στον τομέα του, παρουσιάζοντας λύσεις που απαντούν ολοκληρωμένα σε εξειδικευμένες ανάγκες της αγοράς.

Επιπλέον, αναφέρεται, πως η Info-Quest, συνεργάζεται από το 1999 με τη Citrix και διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην υλοποίηση λύσεων access infrastructure.

Ήδη περισσότεροι από 260 μεγάλοι Οργανισμοί και Επιχειρήσεις – όπως οι ΔΕΗ, Εθνική Ασφαλιστική, Cosmote, Αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος” κ.α. – έχουν υλοποιήσει λύσεις secure access της Info-Quest που εξασφαλίζουν την κεντρική διαχείριση των επιχειρηματικών εφαρμογών και την ασφαλή, ολοκληρωμένη πρόσβαση σε αυτές από οπουδήποτε, με οποιοδήποτε μέσο και σύνδεση.

Τέλος, η εταιρία, έχει επενδύσει επίσης και στην ανάπτυξη ενός εξειδικευμένου και άριστα καταρτισμένου δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών - Citrix Solution Advisors Resellers – για την άμεση υλοποίηση λύσεων στην πλατφόρμα Citrix Access Essentials™ στον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v