Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Plias: Διευκρινίσεις για πώληση της Plias Hungary

Στα 250.000 ευρώ ανέρχεται κατ’ αρχάς το τίμημα που συμφωνήθηκε για τη μεταβίβαση της συμμετοχής που κατέχει ο Όμιλος Plias στην ουγγρική Plias Hungary KFT, όπως διευκρινίζει η Plias σε απάντησή της στην από 31/10/2005 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Εξάλλου, η αξία των ακινήτων της Plias Hungary εκτιμάται στα 600.000 ευρώ.

Plias: Διευκρινίσεις για πώληση της Plias Hungary
Στα 250.000 ευρώ ανέρχεται κατ’ αρχάς το τίμημα που συμφωνήθηκε για τη μεταβίβαση της συμμετοχής που κατέχει ο Όμιλος Plias στην ουγγρική Plias Hungary KFT, όπως διευκρινίζει η Plias σε απάντησή της στην από 31/10/2005 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα, επισημαίνει ότι το προσύμφωνο μεταξύ των θυγατρικής της Zora Holdings και της Γρ. Σαράντης για την πώληση από την πρώτη στη δεύτερη της συμμετοχής της στην Plias Hungary KFT υπεγράφη στις 26/10/2005.

Το τίμημα που συμφωνήθηκε για την μεταβίβαση της εν λόγω συμμετοχής ανέρχεται κατ’ αρχάς στο ποσό των 250.000 ευρώ, το οποίο θα οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου σύμφωνα με τους όρους του προσυμφώνου.

Στο συγκεκριμένο ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται η αξία των ακινήτων της Plias Hungary η οποία εκτιμάται στα 600.000 ευρώ περίπου και η οποία θα προσαυξήσει το τίμημα, σύμφωνα με τους όρους του προσυμφώνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v