Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Συνεργασία με αμερικανική Axxcelera

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν σήμερα η Intracom και η Axxcelera Broadband Wireless, κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων WiMAX με έδρα τις ΗΠΑ. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών προβλέπει επίσης κοινά αναπτυξιακά προγράμματα.

Intracom: Συνεργασία με αμερικανική Axxcelera
Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν σήμερα η Intracom και η Axxcelera Broadband Wireless, κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων WiMAX με έδρα τις ΗΠΑ.

Στόχος της συνεργασίας είναι να δοθεί η δυνατότητα στους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής ”να επιτύχουν γρήγορη και οικονομική ανάπτυξη μέσω ασύρματων ευρυζωνικών τεχνολογιών αιχμής”.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, με την είσοδο των τεχνολογιών 802.16 και WiMAX τα ασύρματα ευρυζωνικά συστήματα έχουν γίνει απαραίτητη λύση για ένα μεγάλο μέρος δικτύων επόμενης γενιάς, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες φωνής, δεδομένων και βίντεο σε χρήστες τόσο σταθερής όσο και κινητής τηλεφωνίας.

”Η INTRACOM ασχολείται με την τεχνολογία IEEE 802.16 εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε προσεκτικά σχεδιάσει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, η οποία ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις των πελατών μας για ασύρματα ευρυζωνικά δίκτυα. Η συνεργασία με την Axxcelera μας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώσουμε τα δικά μας -ιδίας ανάπτυξης- συστήματα με ένα από τα καλύτερα WiMAX συστήματα διαθέσιμα σήμερα. Επιλέξαμε την Axxcelera γιατί βρίσκεται στην κορυφή των κατασκευαστών WiMAX συστημάτων, για την ποιότητα, την ευελιξία και την ευρεία γκάμα των λύσεων WiMAX για τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς και παρόχους υπηρεσιών Internet. H Axxcelera συμμετέχει στο πρώτο κύμα των πιστοποιήσεων WiMAX στην Cetecom, Ισπανία, και έχει δεσμευτεί μαζί μας για ένα πολύ ελκυστικό πλανόγραμμα προϊόντων”, δήλωσε ο Αλέξανδρος Μάνος, γενικός εκτελεστικός διευθυντής Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων της INTRACOM.

”Δουλεύοντας με ένα συνεργάτη όπως η INTRACOM έχουμε τη δυνατότητα να εστιάσουμε αποτελεσματικότερα τους πόρους μας στην ανάπτυξη και βελτίωση της τεχνολογίας μας WiMAX, καθώς και να αισθανόμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα λάβουν την υψηλότερη ποιότητα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη σχεδίαση, ανάπτυξη και υποστήριξη των δικτύων τους. Η INTRACOM έχει ισχυρή, αποδεδειγμένη εμπειρία στην έγκαιρη παράδοση μεγάλης κλίμακας τηλεπικοινωνιακών έργων, βάσει των προδιαγραφών ποιότητας και εντός προϋπολογισμού και γνωρίζουμε ότι έχουν τα εχέγγυα για την ανάπτυξη προσοδοφόρων δικτύων πρόσβασης WiMAX για τους πελάτες τους”, σχολίασε ο Jamal Hamdani, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Axxcelera.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών προβλέπει επίσης κοινά αναπτυξιακά προγράμματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v