Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Space έργο του ΟΣΕ κόστους 290.000 ευρώ

Η Space Hellas ανέλαβε έργο Ασφάλειας Κρίσιμων Πληροφοριακών Υποδομών του ΟΣΕ ύστερα από σχετικό διαγωνισμό. Το έργο που είναι κόστους περί τα 290.000 ευρώ προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών από την έναρξή του και αφορά στην υλοποίηση πολλαπλών επίπεδων ασφάλειας.

Στη Space έργο του ΟΣΕ κόστους 290.000 ευρώ


Η Space Hellas ανέλαβε έργο Ασφάλειας Κρίσιμων Πληροφοριακών Υποδομών του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. ύστερα από σχετικό διαγωνισμό.

Η Space Hellas απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία οικονομοτεχνικής πρότασης έναντι των εταιριών Atos Origin, Bull, Encode και Symmetrics Integral Solutions.

Το έργο είναι κόστους περί τα 290.000 ευρώ προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών από την έναρξή του και αφορά στην υλοποίηση πολλαπλών επίπεδων ασφάλειας πρόσβασης στις Κρίσιμες Πληροφοριακές Υποδομές του Οργανισμού. Θα υλοποιηθεί συνολικά σε 16 δικτυακούς κόμβους του Οργανισμού σε όλη την επικράτεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός και τα προϊόντα ασφάλειας που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του έργου είναι των οίκων Checkpoint και IBM.

Η Space Hellas θα εκπονήσει μελέτη ασφάλειας κατόπιν αξιολόγησης των ”ευπαθών” σημείων του Οργανισμού και κατόπιν υλοποίησης των κατάλληλων μηχανισμών και διαδικασιών ασφάλειας, θα καλύψει με 2ετές συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης το σύνολο του έργου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v