Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Εμπλοκή στην εθελουσία έξοδο 700 ατόμων

Βέτο στην απόφαση του ΤΑΠ- ΟΤΕ να αναγνωρίσει την στρατιωτική θητεία ως πλασματικό χρόνο εργασίας για τους εργαζομένους που θα συμμετάσχουν στην εθελουσία έξοδο έθεσε σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο εκπρόσωπος του δημοσίου στο ταμείο.

ΟΤΕ: Εμπλοκή στην εθελουσία έξοδο 700 ατόμων
του Σταμάτη Ζαχαρού

Βέτο στην απόφαση του ΤΑΠ - ΟΤΕ να αναγνωρίσει την στρατιωτική θητεία ως πλασματικό χρόνο εργασίας για τους εργαζομένους που θα συμμετάσχουν στην εθελουσία έξοδο, έθεσε σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο εκπρόσωπος του δημοσίου στο ταμείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η κυβέρνηση έχει διορία 14 ημερών να προσβάλει την απόφαση γεγονός που θα ανατρέψει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια του ΟΤΕ για την εθελούσια.

Ειδικότερα το θέμα αφορά περίπου 700 εργαζομένους του ΟΤΕ που προκειμένου να συμμετάσχουν απαιτείται το μέτρο αυτό, ενώ το κατά κεφαλήν κόστος για το ταμείο εκτιμάται σε 50 χιλ. ευρώ.

Η κυβένρηση φαίνεται ότι ”φοβάται” την γενίκευση του μέτρου δεδομένου ότι στο ΤΑΠ ΟΤΕ ασφαλίζονται οι εργαζόμενοι του ΕΛΤΑ και του ΟΣΕ. Επιπλέον, πηγές αναφέρουν ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο στον ΟΤΕ ενδεχομένως θα γενικευτεί και σε άλλες ελεγχόμενες ΔΕΚΟ σε περίπτωση εθελουσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v