Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Καλύτερο το έτος- πτώση κερδών σε 9μηνο

Υψηλότερα έναντι του προηγούμενου έτους θα είναι τα αποτελέσματα έτους της Motor Oil, ενώ η κερδοφορία του εννεαμήνου θα έχει οριακή πτώση. Αυτό προέκυψε από παρουσίαση της εταιρίας σε επενδυτική ημερίδα στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για εξαγορές στο εξωτερικό.

Motor Oil: Καλύτερο το έτος- πτώση κερδών σε 9μηνο
Υψηλότερα έναντι του προηγούμενου έτους θα είναι τα αποτελέσματα έτους της Motor Oil, ενώ η κερδοφορία του εννεαμήνου θα έχει οριακή πτώση. Αυτά είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κατά τη διάρκεια επενδυτικής ημερίδας στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το πρωινό report της Marfin.

Εξάλλου, όπως επισημαίνει η Proton, ο CFO της εταιρίας προανήγγειλε την ανάπτυξη προγράμματος πωλήσεων στην Ε.Ε., καθώς και στην Ανατολική Μεσόγειο και την Τουρκία. Ο κ. Π. Τζανετάκης τόνισε πως η Motor Oil δεν θα προχωρήσει σε εξαγορές στο εξωτερικό, αλλά θα στηριχθεί στο πρόσφατα αναβαθμισμένο διυλιστήριο στην Ελλάδα.

Τα περιθώρια κέρδους από διύλιση στο τέταρτο τρίμηνο του 2005 αναμένεται να δώσουν σημαντική ώθηση στα αποτελέσματα του έτους, αναφέρει η Marfin.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v