Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Και τέταρτος παίκτης στην κινητή τηλεφωνία

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η λειτουργία του τέταρτου δικτύου κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας από την Q telecom. Τα κινητά της τηλέφωνα θα έχουν το πρόθεμα 099, και οι συνδέσεις και τα καρτοκινητά της θα παρέχονται χωρίς πάγιο τέλος.

Και τέταρτος παίκτης στην κινητή τηλεφωνία
Με μικρά προβλήματα, που οφείλονται, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας, στη διασύνδεσή των δικτύων, ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του, το τέταρτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας.

Η Q telecom, προσφέρει σταθερή και κινητή τηλεφωνία στους συνδρομητές της και η προσπάθεια της διοίκησης είναι να ενοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες που προσφέρονται και στα δύο δίκτυα.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η εταιρία είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τη δρομολόγηση των διεθνών κλήσεων από τον ΟΤΕ στο δίκτυό της, εξ’ αιτίας του υψηλού κόστους τερματισμού που είχε θέσει η Q. Τελικά το Σαββατοκύριακο το πρόβλημα λύθηκε προσωρινά καθώς οι περισσότερες διεθνείς κλήσεις καταλήγουν τελικά στο δίκτυο της Q. Η διοίκηση του Οργανισμού ”άνοιξε” τα διεθνή κυκλώματα για έναν μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο εταιρίες θα πραγματοποιήσουν διαπραγματεύσεις προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Σε ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα της Q, υπενθυμίζεται ότι έχουν το πρόθεμα 099, ενώ η εταιρία παρέχει τις συνδέσεις αλλά και τα καρτοκινητά χωρίς πάγιο. Επιπλέον δεν επιδοτεί συσκευές. Οι χρήστες του δικτύου της Q έχουν επίσης πρόσβαση σε φωνητική πύλη με πέντε (προς το παρόν) θεματικές κατηγορίες που αφορούν το ΧΑΑ, ειδήσεις, καιρό, αστρολογικές προβλέψεις και σπόρ.

Πρόσβαση στη φωνητική πύλη έχουν και οι χρήστες του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας της Q, τα τηλέφωνα της οποίας έχουν το πρόθεμα 011. Μέχρι στιγμής οι αριθμοί της Q δέν έχουν ενεργοποιηθεί στο σύνολό τους κάτι που όμως αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι αύριο.

Στα πλαίσια της ενοποίησης σταθερής και κινητής τηλεφωνίας που επιχειρεί η εταιρία, προσφέρει ειδικά πακέτα χαμηλότερων χρεώσεων για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιούν και το κινητό και το σταθερό δίκτυό της. Η εταιρία ξεκινά προς το παρόν διαφημίσεις με billboards στους δρόμους με σκοπό να ενισχύσει το brand name της ενώ δεν έχει προγραμματίσει τηλεποπτική καμπάνια για την έναρξη της λειτουργία της.

Σ.Α.Ζ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v