ΟΛΠ: Στις 21/10 οι υπογραφές για επέκταση σε ΣΕΜΠΟ

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 10,30 υπογράφεται, παρουσία του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Κεφαλογιάννη, στο Μέγαρο του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά, η σύμβαση χρηματοδότησης μεταξύ του ΟΛΠ και του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), για την επέκταση του προβλήτα 1 στο ΣΕΜΠΟ στο Ικόνιο.

ΟΛΠ: Στις 21/10 οι υπογραφές για επέκταση σε ΣΕΜΠΟ
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 10,30 υπογράφεται, παρουσία του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Κεφαλογιάννη, στο Μέγαρο του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά, η σύμβαση χρηματοδότησης μεταξύ του ΟΛΠ και του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ).

Το εν λόγω επενδυτικό σχέδιο αφορά στην επέκταση του προβλήτα 1 στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) στο Ικόνιο του λιμένα Πειραιά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, με την υπογραφή της σύμβασης χρηματοδότησης του επενδυτικού σχεδίου του ΟΛΠ ξεκινά η υλοποίηση της πολιτικής για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των λιμένων. Στόχος είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των λιμένων και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v