Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρέμβαση ΟΠΑΠ σε εκδήλωση για ”online gaming”

Τη συνδρομή των αρχών ζητά ο ΟΠΑΠ αναφορικά με εκδήλωση που διοργανώνει η Ηellas On Line για την είσοδό της στον χώρο του online gaming σε συνεργασία με την Electronic Sports League (ESL).

Παρέμβαση ΟΠΑΠ σε εκδήλωση για ”online gaming”
Τη συνδρομή των αρχών ζητά ο ΟΠΑΠ αναφορικά με εκδήλωση που διοργανώνει η Ηellas On Line για την είσοδό της στον χώρο του online gaming σε συνεργασία με την Electronic Sports League (ESL).

Ειδικότερα, ο ΟΠΑΠ, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ενημέρωσε εγγράφως τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για τις κατά την κρίση τους αναγκαίες ενέργειες, εφόσον συντρέχει νόμιμος προς τούτο λόγος, καθώς επίσης την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών.

-----Η ανακοίνωση της Hellas On Line

Αναφορικά με την διοργάνωση εκ μέρους της Ηellas On Line εκδηλώσεων στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Electronic Sports League (ESL) και το με ημερομηνία 20.10.2005 Δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ, η Εταιρία HELLAS ON LINE ανακοινώνει και διευκρινίζει προς κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο τα ακόλουθα:

Η εκδήλωση είναι καθαρά ψυχαγωγική. Για την συμμετοχή της σε αυτή εκ μέρους του κοινού δεν απαιτείται η καταβολή κανενός χρηματικού ανταλλάγματος ούτε και προβλέπεται στοίχημα ή κάθε συναφής με αυτό δραστηριότητα σχετικά με τα αποτελέσματα των ”αγώνων” που διεξάγονται μεταξύ των παικτών εκ μέρους των θεατών, ούτε και ενθαρρύνεται με οιοδήποτε τρόπο παρόμοια συμπεριφορά.

Τα παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονται οι παίκτες δεν είναι τυχερά παιχνίδια αλλά παιχνίδια που εξαρτώνται αποκλειστικά από την τεχνική η πνευματική ικανότητα των παικτών και η διενέργειά τους έχει αποκλειστικά ψυχαγωγικό σκοπό. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι τα ”Counter Strike” και ”Warcraft 3” τα οποία νόμιμα κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και διατίθενται μέσω των καταστημάτων που εξειδικεύονται σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών και s/w μεταξύ αυτών και σε όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα.

Η Εταιρία μας σε συνεργασία με την ESL διοργανώτρια και υπεύθυνη του πρωταθλήματος Pro Series διοργανώνει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κατά την διάρκεια των οποίων παίκτες διαγωνίζονται μεταξύ τους στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Η κάθε εκδήλωση ανακηρύσσει ένα τελικό νικητή. Στους παίκτες ή στον τελικό νικητή κάθε εκδήλωσης δεν αποδίδεται κανένα οικονομικό όφελος.

Ο σκοπός διοργάνωσης του γεγονότος αυτού από την Εταιρία μας είναι η πληροφόρηση του κοινού για την τεχνολογία fast internet, τις δυνατότητες που αυτή παρέχει καθώς και η εξοικείωση του με αυτή.

Η Εταιρία μας δεν έχει κανένα χρηματικό όφελος ή κέρδος από την διεξαγωγή των εκδηλώσεων δεδομένου ότι η συμμετοχή σε αυτές τόσο από τους θεατές όσο και από τους παίκτες είναι χωρίς κανένα αντάλλαγμα χρηματικό ή άλλο.

Παραταύτα επειδή δεν επιθυμούμε τον σχηματισμό λανθασμένων εντυπώσεων τόσο για τη φύση των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων όσο και για το είδος των παιχνιδιών τα οποία είναι ψυχαγωγικά τεχνικά παίγνια και μόνο, η Εταιρία αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2005 και θέτει στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου οποιεσδήποτε πληροφορίες σε σχέση με τα ανωτέρω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v