Πέρασε στην Εθνική η Yonkers Financial Corporation

Tην εξαγορά της εδρεύουσας στη Νέα Υόρκη, τράπεζα Yonkers Financial Corporation, ολοκλήρωσε η Εθνική Τράπεζα, μέσω της θυγατρικής της Atlantic Bank of New York. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 67,3 εκατ. δολάρια. Μετά την εξαγορά, η Atlantic Bank of New York εμφανίζει σύνολο ενεργητικού 2,5 δισ. δολάρια.

Πέρασε στην Εθνική η Yonkers Financial Corporation
Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της τράπεζας Yonkers Financial Corporation (εδρεύουσα στη Νέα Υόρκη) από τη θυγατρική της Atlantic Bank of New York, έναντι 67,3 εκατ. δολάρια, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Με την υλοποίηση της εν λόγω εξαγοράς, η θυγατρική της Εθνικής, Atlantic Bank of New York, εμφανίζει σύνολο ενεργητικού 2,5 δισ. δολάρια και δίκτυο 19 καταστημάτων εγκατεστημένων στην ευρύτερη περιοχή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και 2 στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης (Βοστώνη).

Η εξαγορασθείσα τράπεζα είχε ως κύρια αντικείμενα εργασιών την καταναλωτική πίστη, καθώς και τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων, τομείς στους οποίους προσδοκάται να αναπτυχθεί με εντονότερους ρυθμούς η Atlantic Bank of New York, μέσω του διευρυμένου πλέον δικτύου υποκαταστημάτων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v