Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OΠΑΠ: Εξώδικη διαμαρτυρία προς Euro Bet Press

Εξώδικη διαμαρτυρία προς την εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα Euro Bet Press απέστειλε ο ΟΠΑΠ, διαμαρτυρόμενος για την παράνομη καταχώρηση διαφήμισης του παράνομου στοιχήματος στο φύλλο στις 14/6. O OΠΑΠ αναφέρει, ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα που απορρέει από το νόμο.

OΠΑΠ: Εξώδικη διαμαρτυρία προς  Euro Bet Press
Εξώδικη διαμαρτυρία προς την εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα Euro Bet Press (εκδότης Γιάννης Νικολάου) απέστειλε ο ΟΠΑΠ την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, διαμαρτυρόμενος για την παράνομη καταχώρηση διαφήμισης του παράνομου στοιχήματος στο φύλλο της παραπάνω εφημερίδας στις 14/6.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, η συγκεκριμένη εφημερίδα αποσκοπεί σε παρότρυνση και προσέλκυση παικτών στο παράνομο στοίχημα από την εταιρία Eurobet μέσω διαδικτύου.

Ο ΟΠΑΠ θεωρεί, ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα εντάσσονται στα πλαίσια συστηματικής προβολής της παραπάνω εταιρίας στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και καλεί την εταιρία να απέχει από κάθε διαφήμιση του παράνομου στοιχήματος.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, ο ΟΠΑΠ αναφέρει, ότι ως αποκλειστικός διαχειριστής των παιχνιδιών στοιχημάτων στην Ελλάδα, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα που απορρέει από το νόμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v