Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν ενδιαφέρεται η Πειραιώς για την Εμπορική!

Με αφορμή δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου που έφεραν την Τράπεζα Πειραιώς να βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση σημαντικής μετοχικής συμμετοχής στην Εμπορική, το euro2day.gr απευθύνθηκε σε υψηλόβαθμα στελέχη της Πειραιώς.

Δεν ενδιαφέρεται η Πειραιώς για την Εμπορική!
Με αφορμή δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου που έφεραν την Τράπεζα Πειραιώς να βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση σημαντικής μετοχικής συμμετοχής στην Εμπορική (συγκεκριμένα για το ”πακέτο της Credit Agricole”), το euro2day.gr απευθύνθηκε σε υψηλόβαθμα στελέχη της Πειραιώς.

Τα στελέχη αυτά αποσαφήνισαν τη θέση της τράπεζας με την παρακάτω δήλωση: ”Η υπόθεση της Εμπορικής δεν ενδιαφέρει την Τράπεζα Πειραιώς η οποία, κατά συνέπεια, δεν ασχολείται με το θέμα”.

Ωστόσο, προ μηνών και με πρωτοβουλία διεθνούς χρηματοοικονομικού οίκου, υπήρξε πράγματι επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, στην οποία όμως δεν δόθηκε καμία συνέχεια.

Κι αυτό επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν εκκρεμότητες που αφορούν την Εμπορική Τράπεζα και κυρίως διότι στο μεταξύ η κυβέρνηση δήλωσε δημόσια ότι δεν επιθυμεί στην υπόθεση για το ”πακέτο της Εμπορικής να εμπλακεί ελληνικός τραπεζικός όμιλος”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v