Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Εξαγορά σε Ελλάδα & Ρουμανία

Την εξαγορά της Alpha Insurance Romania έναντι συνολικού τιμήματος 2.700.000 ευρώ, ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική. Επίσης, ανακοίνωσε τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρίας Alpha Μεσιτική Ασφαλίσεων έναντι συνολικού τιμήματος 2.450.000 ευρώ.

Εθνική Ασφαλιστική: Εξαγορά σε Ελλάδα & Ρουμανία
Τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρίας Alpha Insurance Romania έναντι συνολικού τιμήματος 2.700.000 ευρώ και με ποσοστό συμμετοχής επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας 100%, ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική.

Επίσης, ανακοίνωσε τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρίας Alpha Μεσιτική Ασφαλίσεων έναντι συνολικού τιμήματος 2.450.000 ευρώ και με ποσοστό συμμετοχής επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας 95%.

Η εξαγορά της Alpha Insurance Romania συνοδεύεται από πενταετή εμπορική συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Alpha Bank Romania για την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής αποφάσισε τη σύγκλιση στις 2.11.2005, έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα τη λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της για το ίδιο ποσό και με τους ίδιους όρους που είχε αποφασίσει στις 31.5.2005, καθόσον δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτή μέσα στη προβλεπόμενη από το νόμο προθεσμία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v