Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Έκτακτη Γ.Σ. στις 2/11

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί η Εθνική Ασφαλιστική στις 2 Νοεμβρίου με κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 129,11 εκατ. ευρώ με την καταβολή μετρητών και με έκδοση νέων μετοχών, αλλά και τη μεταφορά των γραφείων της εταιρίας.

Εθνική Ασφαλιστική: Έκτακτη Γ.Σ. στις 2/11
Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Ασφαλιστικής για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 129,11 εκατ. ευρώ με την καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής ανακοίνωσε πως παρατείνεται κατά ένα μήνα μέχρι τις 31/10/2005 ο χρόνος των διαδικασιών υλοποίησης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Εξάλλου, όπως είχε ανακοινώσει η διοίκηση της εταιρίας στα τέλη Μαΐου, η αναλογία είναι 5 νέες μετοχές προς 10 παλιές μετοχές στην τιμή των 3 ευρώ έκαστη.

Παράλληλα και σύμφωνα με την πρόσκληση της συνέλευσης οι μέτοχοι της Εθνικής Ασφαλιστικής καλούνται να εγκρίνουν και τη μεταφορά των κεντρικών γραφείων της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v