Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Βραβείο μελέτης δικονομικού δικαίου

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είχε προκηρύξει τον Φεβρουάριο 2004 τη χορήγηση βραβείου ύψους 4.000 ευρώ για την καλύτερη μελέτη δικονομικού δικαίου. Ο διαγωνισμός κατέληξε στη βράβευση της διδακτορικής διατριβής του κ. Απόστολου Μ. Άνθιμου.

Εθνική: Βραβείο μελέτης δικονομικού δικαίου
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είχε προκηρύξει τον Φεβρουάριο 2004 τη χορήγηση βραβείου ύψους 4.000 ευρώ για την καλύτερη μελέτη δικονομικού δικαίου που θα δημοσιευόταν κατά την τριετία 2001-2004.

Ο διαγωνισμός κατέληξε στη βράβευση της διδακτορικής διατριβής του κ. Απόστολου Μ. Άνθιμου, δικηγόρου Θεσσαλονίκης, με θέμα την ”Αναγνώριση και εκτέλεση ερήμην αλλοδαπών αποφάσεων”.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της τράπεζας η Εθνική είχε αναθέσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Δικονομολόγων τον καθορισμό της διαδικασίας επιλογής καθώς και την επιλογή της καλύτερης μελέτης.

Η απονομή του βραβείου έγινε χθες 10 Οκτωβρίου 2005 σε μια εγκάρδια και σεμνή τελετή, που οργανώθηκε από την Εθνική Τράπεζα στο πάντοτε φιλόξενο και εντυπωσιακά οργανωμένο Μέγαρο Μελά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκης Αράπογλου συνεχάρη τον βραβευθέντα και παρέδωσε το βραβείο. Κατά την τελετή μίλησε, επίσης, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Δικονομολόγων καθηγητής κ. Κ. Δ. Κεραμεύς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v