Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Μερική αλλαγή χρήσης κεφαλαίων

Η Γ.Σ. της Intracom, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Οκτωβρίου ενέκρινε ομόφωνα την εκ νέου μερική αλλαγή της χρήσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Απορροφηθείσας Ιntrasoft.

Intracom: Μερική αλλαγή χρήσης κεφαλαίων
Η Γ.Σ. της Intracom, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Οκτωβρίου, ενέκρινε ομόφωνα την εκ νέου μερική αλλαγή της χρήσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Απορροφηθείσας Ιntrasoft.

Ειδικότερα εγκρίθηκε ομόφωνα δια ψήφων 64.049.578, επί συνόλου 64.049.578, η εκ νέου μερική αλλαγή της χρήσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Απορροφηθείσας Intrasoft που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, της 15.10/99, ειδικότερα δε η αναδιάθεση, ποσού 18.141 χιλ., στην εγκεκριμένη από το ΧΑ κατηγορία επενδύσεων ”Συμμετοχή σε ομοειδείς εταιρείες του εσωτερικού & εξωτερικού”.

Το ως άνω ποσό προέρχεται από μείωση των ακόλουθων κατηγοριών επενδύσεων:

- ”Επενδύσεις σε πάγια” (κτιριακές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός μηχανολογικός) κατά ποσό 6.946 χιλ. ευρώ

- ”Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θυγατρικών εταιρειών” κατά ποσό 10.000 χιλ. ευρώ

- ”Λογισμικό και Τεχνογνωσία” κατά ποσό 1.195 χιλ. ευρώ

- Σύνολο 18.141 χιλ. ευρώ.

Για τα θέματα της διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών αλλά και μεταβολών στο ύψος του μετοχικού κεφαλίου της εισηγμένης δεν ελήφθη καμία απόφαση καθώς απαιτείται αυξημένη απαρτία.

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων θα συνέλθει εκ νέου σε Α’ Eπαναληπτική συνεδρίαση εντός 20 ημερών, προσκαλουμένη προ 10 τουλάχιστον ημερών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v