Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιδράσεις ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στις δηλώσεις Σιούφα

Την έντονη αντίδραση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ συνάντησε η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα για τους νεοπροσλαμβανόμενους στη ΔΕΗ. Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ χαρκατηρίζει δυναμίτη τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης για τους νεοπροσλαμβανόμενους, ενώ ενημερώνει ότι προετοιμάζεται για απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αντιδράσεις ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στις δηλώσεις Σιούφα
της Χρύσας Λιάγγου

Την έντονη αντίδραση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ συνάντησε η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα για τους νεοπροσλαμβανόμενους στη ΔΕΗ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υπουργός ανάπτυξης δήλωσε ότι σε ό,τι αφορά τους νεοπροσλαμβανόμενους ισχύει και για τη ΔΕΗ ότι ισχύει για όλες τις ΔΕΚΟ, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει δυναμίτη για τις εργασιακές σχέσεις τη δήλωση του υπουργού, ενώ συμπληρώνει πως προετοιμάζεται για απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δεν θα επιτρέψουμε δυο κατηγορίες εργαζομένων τονίζει η ΓΕΝΟΠ, επισημαίνοντας ότι η ΔΕΗ δεν θα γίνει ΟΤΕ.

Εξάλλου, σήμερα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας για να αποφασιστούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, όπως έχει προαναγγελθεί και για το νομοσχέδιο απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρισμού που ενέκρινε χθες η κυβερνητική επιτροπή.

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ διαφωνεί με τη ρύθμιση που προβλέπει το πέρασμα του δικτύου διαχείρισης στον έλεγχο της ΔΕΣΜΗΕ.

Υποστηρίζει δε ότι ο τομέας της διαχείρισης δικτύου διανομής θα πρέπει να αποτελέσει ξεχωριστή εταιρία η οποία θα είναι 100% θυγατρική της ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v