Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αδεια λοταρίας στην Αγγλία ”χτυπάει” η Intralot

Άδεια για τη διενέργεια εθνικής λοταρίας στην Αγγλία σε συνεργασία με το Hilton Group θα διεκδικήσει, όπως όλα δείχνουν, η Intralot. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από την Intralot. Άλλοι πιθανοί διεκδικητές είναι η εταιρία Pattersalls από την Αυστραλία και η William Hill.

Αδεια λοταρίας στην Αγγλία ”χτυπάει” η Intralot
του Σταμάτη Ζαχαρού

Άδεια για τη διενέργεια εθνικής λοταρίας στην Αγγλία σε συνεργασία με το Hilton Group θα διεκδικήσει, όπως όλα δείχνουν, η Intralot.

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον ξενοδοχειακό κολοσσό, οι δύο εταιρίες θα είναι ανάμεσα σε άλλες που θα διεκδικήσουν την άδεια, η οποία τον Ιανουάριο του 2009 θα τεθεί εκ νέου υπό διαπραγμάτευση και η Επιτροπή Εθνικών Λοταριών της Αγγλίας θα πρέπει να αποφασίσει είτε να επεκτείνει το συμβόλαιο με την Camelot είτε να επιλέξει νέο πάροχο.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από την Intralot, η οποια θα δοκιμάσει την είσοδό της σε μία απο τις μεγαλύτερτες παραδοσιακά αγορές τυχερών παχνιδιών έχοντας πλέον εμπειρία σε 26 χώρες. Η συνεργασία των δύο εταιριών είναι άλλωστε εδραιωμένη, καθώς η Ladbrokes της Hilton Group ήδη παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Εταιρία Στοιχημάτων που ανήκει εν μέρει στην Intralot.



Για την ίδια άδεια ενδιαφέρονται επίσης η εταιρία Gala, που διαχειρίζεται καζίνο κα διενεργεί παιχνίδια τύπου Bingo, η εταιρία διενέργειας στοιχήματος Sportech, αλλά και η εταιρία του Sir Richard Branson.

Άλλοι πιθανοί διεκδικητές είναι η εταιρία Pattersalls από την Αυστραλία και η William Hill.

Σήμερα η Επιτροπή Εθνικών Λοταριών αναμένει απαντήσεις από τους πιθανούς διεκδικητές σε μια διαβούλευση, για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση της άδειας, η οποία θα είναι η τρίτη που δίδει η αρχή από την ίδρυσή της το 1994.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v