Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νειάδας: Το α΄ τρίμηνο 2006 ανάδοχος για τερματικά

Στο α΄ τρίμηνο του 2006 και ειδικότερα το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο θα επιλεγεί ο ανάδοχος για το διαγωνισμό των τερματικών, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Β. Νειάδας κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Νειάδας: Το α΄ τρίμηνο 2006 ανάδοχος για τερματικά
του Αρ. Δαμουλάκη

Στο α΄ τρίμηνο του 2006 και ειδικότερα το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο θα επιλεγεί ο ανάδοχος για το διαγωνισμό των τερματικών, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Β. Νειάδας, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Στην εταιρία που θα επιλεγεί ως ανάδοχος θα διατεθεί διάστημα περίπου 12 μηνών ώστε να καταστήσει πλήρως επιχειρησιακά τα νέα τερματικά, διευκρίνισε σχετικά ο CEO του οργανισμού.

Σε ό,τι αφορά το ”Πάμε Στοίχημα” και την αποκλειστική διαχείρισή του από τον ΟΠΑΠ τον Ιανουάριο του 2007, ο κ. Νειάδας επανέλαβε την πρόθεση της εισηγμένης να ιδρύσει θυγατρική για το συγκεκριμένο έργο. Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία με μια άλλη επιχείρηση που θα αναλάβει το risk management και την μετάδοση της τεχνογνωσίας (know how).

Για τον τρόπο συνεργασίας της εταιρίας με την θυγατρική του ΟΠΑΠ διευκρίνισε ότι θα μπορούσε να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο της τελευταίας ή μέσω κάποιας αμοιβής. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως έσπευσε να τονίζει ο κ. Νειάδας, οι όροι θα είναι πιο συμφέροντες από τους σημερινούς με την Intralot.

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις των αναλυτών για τις πιθανές ημερομηνίες εισαγωγής αγώνων ελληνικού πρωταθλήματος στο κουπόνι του ”Πάμε Στοίχημα” απάντησε ότι δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, προσθέτοντας ότι δεν μένει παρά να συναντηθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και να λάβουν τις αποφάσεις.

”Ο ΟΠΑΠ είναι επιχειρησιακά έτοιμος” συμπλήρωσε ο κ. Νειάδας.

Αναφορικά με το ”Kino” και μια πιθανή υποχώρηση των πωλήσεών του από το ”Πάμε Στοίχημα” ο κ. Νειάδας υποστήριξε ότι εξετάζουν δύο ειδών μέτρα. Βραχυχρόνια πιθανόν να υπάρχουν μικρές προσφορές στους παίκτες του ”Kino”, ενώ μακροχρόνια εξετάζουν την διεύρυνση των σημείων που θα προσφέρεται το παιχνίδι, εκτός των πρακτορείων.

Ο κ. Νειάδας ”αποκάλυψε” ότι ο ΟΠΑΠ βρίσκεται σε συζητήσεις με το Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ πρόσθεσε ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να παίζουν ”Kino” και σε πλοία της γραμμής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v