Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTEnet: Τριπλάσιος χρόνος πρόσβασης στο Internet

Με τριπλάσιο χρόνο πρόσβασης στο Internet και την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση για την απόκτηση ενός Xbox 360, της κονσόλας νέας γενιάς, ανταμείβει τους κατόχους της η κάρτα Smile+web της OTEnet. H προσφορά ισχύει για όσους ενεργοποιήσουν νέες κάρτες Smile+web από 22 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2005.

OTEnet: Τριπλάσιος χρόνος πρόσβασης στο Internet
Με τριπλάσιο χρόνο πρόσβασης στο Internet και την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση για την απόκτηση ενός Xbox 360, της κονσόλας νέας γενιάς, ανταμείβει τους κατόχους της η κάρτα Smile+web της OTEnet.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η προσφορά ισχύει για όσους ενεργοποιήσουν νέες κάρτες Smile+web από 22 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2005.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα κλικ στο www.smileandweb.gr ο κάτοχος κάθε νέας κάρτας Smile+web αξίας 3,5,10 και 15 ευρώ (+1 ευρώ δώρο) απολαμβάνει 3πλάσιο χρόνο πρόσβασης στο Ιnternet για 9 ώρες (6 ώρες δώρο), 15 (10 ώρες δώρο), 33 (22 ώρες δώρο) και 60 ώρες (συνολικά 40 ώρες δώρο), αντίστοιχα.

Στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στις καθημερινές κληρώσεις της Smile+web, με δώρο συνολικά 70 κονσόλες νέας γενιάς XΒΟΧ 360, μία για κάθε μέρα.

Με τον τρόπο αυτό, η Smile+web δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της να γίνουν από τους τυχερούς που θα αποκτήσουν τη νέα συναρπαστική παιχνιδομηχανή της Microsoft στην Ελλάδα.

Η Smile+web διατίθεται στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ, ΟΤΕshops και OTEnet shops, τα καταστήματα των ΕΛΤΑ και τις αλυσίδες Γερμανός, Multirama και Πλαίσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v