Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Τέλη Δεκεμβρίου η επανεμφάνιση Cosmorom

Τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου θα γίνει το επαναλανσάρισμα της Cosmorom, της θυγατρικής δηλαδή εταιρίας της RomTelecom, τη διαχείριση της οποίας ανέλαβε πρόσφατα η Cosmote.

Cosmote: Τέλη Δεκεμβρίου η επανεμφάνιση  Cosmorom
του Σταμάτη Ζαχαρού

Τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου θα γίνει η επανεμφάνιση της Cosmorom, της θυγατρικής δηλαδή εταιρίας της RomTelecom, τη διαχείριση της οποίας ανέλαβε πρόσφατα η Cosmote.

Σήμερα πραγματοποιούνται στο Βουκουρέστι τα Διοικητικά Συμβούλια τόσο του ΟΤΕ και της Cosmote όσο και των εταιριών RomTelecom και Cosmorom προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί στη ρουμανική πρωτεύουσα συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιαστεί το πλάνο και η νέα διοίκηση της εταιρίας, διευθύνων σύμβουλος της οποίας θα είναι ο κ. Νικόλαος Τσόλας, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Globul.

Ήδη το κλίμα στην ρουμανική πρωτεύουσα διαμορφώνεται θετικά για την προσπάθεια επαναλανσαρίσματος, ενδεικτικό είναι το γεγονός μία από τις σημαντικότερες οικονομικές εφημερίδες της χώρας φιλοξενεί σήμερα άρθρο στο οποίο αναφέρεται στην καλή πορεία της ελληνικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον της επένδυσης.

Παρά ταύτα, η επιτυχία μίας τέτοιας προσπάθειας δεν θεωρείται εύκολη καθώς η Cosmorom κατέχει εξαιρετικά μικρό μερίδιο αγοράς ενώ οι δύο ανταγωνίστριες εταιρίες έχουν δημιουργήσει ισχυρότατα brand names.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v