Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

cosmoONE:Ηλεκτρονική δημοπρασία για Emporiki Rent

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2005 η πρώτη, για τα ελληνικά δεδομένα, Ηλεκτρονική Δημοπρασία μεταχειρισμένων IX αυτοκινήτων, που διοργανώθηκε από την cosmoONE για λογαριασμό της Emporiki Rent.

cosmoONE:Ηλεκτρονική δημοπρασία για Emporiki Rent
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2005 η πρώτη, για τα ελληνικά δεδομένα, Ηλεκτρονική Δημοπρασία μεταχειρισμένων IX αυτοκινήτων.

Η Δημοπρασία αυτή διοργανώθηκε από την cosmoONE για λογαριασμό της Emporiki Rent, με σκοπό την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που προέρχονται από μακροχρόνιες μισθώσεις (operation leasing).

Στη δημοπρασία, που είχε διάρκεια μισής ώρας, προσκλήθηκαν σαράντα δύο (42) εταιρίες εμπόρων αυτοκινήτων και δημοπρατήθηκαν δώδεκα (12) αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών.

Η Emporiki Rent επέλεξε την Ολλανδικού τύπου δημοπρασία, τύπος που επιλέχθηκε για πρώτη φορά στον Ελληνικό χώρο, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στους εμπόρους να αγοράσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν στην τιμή που το επιθυμούν.

Η δημοπρασία ξεκίνησε από μια καθορισμένη τιμή εκκίνησης και για κάθε λεπτό της ώρας η τιμή μειωνόταν αυτόματα κατά ένα συγκεκριμένο ποσό. Με την υποβολή της πρώτης προσφοράς για κάθε αυτοκίνητο, αυτό αποσυρόταν από τη διαδικασία και κατακυρωνόταν αντίστοιχα στον έμπορο στην τιμή που υπέβαλε την προσφορά του.

Τέλος, σημειώνεται, πως η Emporiki Rent προτίθεται να ενδυναμώσει περαιτέρω τη συνεργασία της με την cosmoONE, με στόχο την πλήρη ένταξη της διαδικασίας πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω του συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών της cosmoONE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v