Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Προς νέες συμβάσεις στη Λατινική Αμερική

Την υλοποίηση σύμβασης που έχει υπογράψει η Intralot με τον κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών στη Χιλή, έχει αναλάβει η Intralot de Chile, θυγατρική της εισηγμένης. Στόχος της θυγατρικής είναι η ανάληψη νέων έργων στη Λατινική Αμερική.

Intralot: Προς νέες συμβάσεις στη Λατινική Αμερική
Σύμβαση με τον κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών στη Χιλή, Polla Chilena de Beneficencia, έχει υπογράψει η Intralot, ενώ την υλοποίηση της σύμβασης έχει αναλάβει η θυγατρική της ελληνικής εταιρίας, Intralot de Chile.

Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου on-line δικτύου για την διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών, καθώς και στις συναφείς υπηρεσίες για την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών του Οργανισμού.

Παράλληλα, στόχος της χιλιανής θυγατρικής της Intralot είναι η ανάληψη νέων έργων στην αναπτυσσόμενη αγορά τυχερών παιχνιδιών της Λατινικής Αμερικής.

Επιπλέον, η Intralot de Chile προχώρησε σε δωρέα στο ίδρυμα, ”Το Χαμόγελο της Γυναίκας”, στη Χιλή, ύστερα από τις πλημμύρες που υπέστη η περιοχή του Σαντιάγκο και προκάλεσαν καταστροφικές ζημιές στη Χιλιανή πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τις περιουσίες τους.

Ο δ/νων σύμβουλος της Intralot και πρόεδρος της Intralot de Chile, Κων/νος Αντωνόπουλος, παρέδωσε επιταγή στην Πρώτη Κυρία της Χιλής, Luisa Duran de Lagos, η οποία είναι και πρόεδρος του Ιδρύματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v