Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Παραμένει ο Γ. Παλαιοκρασσάς

Παραμένει στη θέση του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΗ, Γ. Παλαιοκρασσάς, όπως προκύπτει από δηλώσεις τόσο του ιδίου όσο και του υπουργού κ. Δ. Σιούφα κατά την έξοδό τους από το Μέγαρο Μαξίμου. ”Υπήρξαν αρρυθμίες τις οποίες αναλάβαμε να αντιμετωπίσουμε” είπε ο κ. Σιούφας.

ΔΕΗ: Παραμένει ο Γ. Παλαιοκρασσάς
Παραμένει στη θέση του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΗ, Γ. Παλαιοκρασσάς, όπως προκύπτει από δηλώσεις τόσο του ιδίου όσο και του υπουργού κ. Δ. Σιούφα κατά την έξοδό τους από το Μέγαρο Μαξίμου.

”Υπήρξαν αρρυθμίες τις οποίες αναλάβαμε να αντιμετωπίσουμε” είπε ο κ. Σιούφας.

”Συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν στην πορεία και την ανάπτυξη της ΔΕΗ, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό”, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σιούφας.

Από την πλευρά του, ο κ. Παλαιοκρασσάς δήλωσε ότι ”υπάρχουν τρόποι που αντιμετωπίζονται τα προβλήματα εντός των θεσμικών οργάνων της εταιρίας”.

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, παρουσία των κ. Γ. Αλογοσκούφη, Δ. Σιούφα και Γ. Παλαιοκρασσά, αφορούσε σε θέματα της Επιχείρησης αλλά και στα προβλήματα συνεργασίας μεταξύ του προέδρου της ΔΕΗ και των υφισταμένων του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v