Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απλοποίηση Διαδικασίας Φορητότητας για την Q card1

Η Q-Telecom, απλοποίησε τη διαδικασία για τους κατόχους καρτοκινητής τηλεφωνίας που επιθυμούν να μεταφέρουν τον αριθμό τους στο δίκτυο της. Μέσω της υπηρεσίας φορητότητας Q-change, οι πελάτες κρατούν τον ίδιο 10ψήφιο αριθμό.

Απλοποίηση Διαδικασίας Φορητότητας για την Q card1
Η Q-Telecom απλοποίησε τη διαδικασία για τους κατόχους καρτοκινητής τηλεφωνίας που επιθυμούν να μεταφέρουν τον αριθμό τους στο δίκτυο της, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Επιλέγοντας ως νέα σύνδεση το πακέτο Q card1, μέσω της υπηρεσίας φορητότητας Q-change, κρατούν τον ίδιο 10ψήφιο αριθμό και επωφελούνται από τις συμφέρουσες χαμηλές χρεώσεις της τόσο στην ομιλία όσο και στα SMS & MMS.

Με τη νέα διαδικασία, δεν χρειάζεται πλέον οι καρτοκινητοί να γίνουν επώνυμοι πριν κάνουν αίτηση φορητότητας στην Q-Telecom και δεν απαιτείται κανένα δικαιολογητικό παρά μόνο η κάρτα SIM που έχουν ήδη.

Η ”Αίτηση Φορητότητας Ανώνυμης Καρτοκινητής Σύνδεσης” μπορεί να συμπληρωθεί σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Q-Telecom. Κάθε νέα σύνδεση Q card1 μέσω φορητότητας προσφέρεται με 6 ευρώ και περιλαμβάνει 1 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλία (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).



Οι χρεώσεις και όλες οι υπηρεσίες της Q- Telecom αναγράφονται αναλυτικά στον www.myQ.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 13822 δωρεάν από το κινητό τους, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.



Η Q-Telecom, επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest, γιορτάζει 3 χρόνια από την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας, ως ο πρώτος ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός οργανισμός που προσφέρει στην ελληνική αγορά συνδυασμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και Internet.

Για 3 χρόνια, οι υπηρεσίες της Q-Telecom χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, πανελλαδική κάλυψη και οικονομικές χρεώσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v