Alpha Fin.: Πιθανή καθυστέρηση στο placement ΟΤΕ

Η αύξηση κεφαλαίου της France Telecom ίσως να καθυστερήσει το αναμενόμενο placement του 10% του ΟΤΕ, αναφέρει η Alpha Finance στο εβδομαδιαίο report. Η γαλλική εταιρία προχωρά σε διάθεση μετοχών αξίας 3 δισ. ευρώ στο διάστημα από την 1η έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2005.

Alpha Fin.: Πιθανή καθυστέρηση στο placement ΟΤΕ
Η αύξηση κεφαλαίου της France Telecom ίσως να καθυστερήσει το αναμενόμενο placement του 10% του ΟΤΕ, αναφέρει η Alpha Finance στο εβδομαδιαίο report της με ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου 2005.

Η γαλλική εταιρία προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου, ύψους 3 δισ. ευρώ, ενώ η σχετική διαδικασία για την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης έχει ορισθεί από την 1η έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2005.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου για φέτος στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή επισημαίνει την υποχώρηση του τηλεπικοινωνιακού κλάδου την περασμένη εβδομάδα, παρά τα θετικά αποτελέσματα που σημείωσε ο ΟΤΕ, ενώ για την πορεία της Σοφοκλέους τονίζει την στήριξη που παρείχαν οι τράπεζες και κυρίως η Alpha Bank.

Σε ό,τι αφορά την Intracom η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι η μετοχή της κατέγραψε κέρδη ύψους 12% στην εβδομάδα εν μέσω έντονης φημολογίας για τις επιχειρηματικές κινήσεις του κ. Κόκκαλη. Αναφορικά με το Σαράντη η Alpha Finance τονίζει τα θετικά αποτελέσματα της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v