Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P Άβαξ: Ανάληψη οδικού έργου στην Πολωνία

Στην υπογραφή σύμβασης με τη Γενική Διεύθυνση Εθνικών Οδών και Αυτοκινητόδρομων της Πολωνίας για την κατασκευή οδικού έργου στην Πολωνία, ύψους 16,7 εκατ. ευρώ, προχώρησε η J&P Άβαξ.

J&P Άβαξ: Ανάληψη οδικού έργου στην Πολωνία
Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου ”Construction of Międzyrzec Podlaski bypass in the route of national road No 19 Bialystok - Międzyrzec Podlaski – Lublin from km 208+948 to km 215+581 (previously: from km 302+000 to 308+633), Contract No 607” με τη Γενική Διεύθυνση Εθνικών Οδών και Αυτοκινητοδρόμων της Πολωνίας προχώρησε η J&P Άβαξ.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 16,7 εκατ. ευρώ και η ολική προθεσμία για την ολοκλήρωσή του είναι 630 ημέρες.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή οδού παράκαμψης της πόλης Międzyrzec Podlaski πλάτους 11 μέτρων και συνολικού μήκους 6,6 χιλιομέτρων με προδιαγραφές αυτοκινητοδρόμου, διαπλατυνόμενης σε διπλό αυτοκινητόδρομο στην περιοχή δύο κόμβων, καθώς και η κατασκευή πέντε άνω διαβάσεων, δύο γεφυρών πάνω από τον ποταμό Krzna Pólnocna και όλων των καθέτων οδών και των οδών πρόσβασης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ομβρίων, τον οδοφωτισμό και την ανακατασκευή των δικτύων ηλεκτρισμού, τηλεπικοινωνιών, ύδρευσης, αερίου, αλλά και άλλες εγκαταστάσεις παραπλεύρως της διερχόμενης σιδηροδρομικής γραμμής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v