Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Ιδρυση θυγατρικής στην Τουρκία

Την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας εγκαταλείποντας το σχέδιο συνεργασίας με την Τουρκική εταιρία HUNCA Kozmetic SANAYI A.S., ανακοίνωσε η εταιρία Γρ. Σαράντης. Αντίστοιχη κίνηση με στρατηγικό επενδυτή προγραμματίζεται και στη Ρωσική αγορά.

Σαράντης: Ιδρυση θυγατρικής στην Τουρκία
Την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας εγκαταλείποντας το σχέδιο συνεργασίας με την Τουρκική εταιρία HUNCA Kozmetic SANAYI A.S., ανακοίνωσε η εταιρία Γρ. Σαράντης, η οποία προχωρά σε περαιτέρω επέκταση στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης.

Παράλληλα, για την επίτευξη ταχύτερης διείσδυση στην τοπική αγορά της Τουρκίας, εξετάζεται το ενδεχόμενο στρατηγικής συνεργασίας με τοπικό επιχειρηματικό όμιλο. Αντίστοιχη κίνηση με στρατηγικό επενδυτή προγραμματίζεται και στη Ρωσική αγορά.

Επίσης, η περαιτέρω επέκταση στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και η ενίσχυση των ιδιοπαραγώμενων προϊόντων στις εν λόγω αγορές αποτελεί τους άξονες της στρατηγικής του Ομίλου Σαράντη, σύμφωνα με τη διοίκηση του Ομίλου.

Στα άμεσα σχέδια του Ομίλου εντάσσεται η επέκταση των δραστηριοτήτων του στις αγορές της Ουκρανίας, Τουρκίας και Ρωσίας, στις οποίες θα επικεντρωθούν οι επενδύσεις του Ομίλου την ερχόμενη τριετία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v