Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διοργάνωση σεμιναρίων από Profile

Δύο εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα διοργανώσει, η CIF, μέλος του Ομίλου Profile, στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή ενημέρωση πάνω στις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στα αντικείμενα του Asset Management και του Credit Risk. Η εξαμηνιαία έκθεση για την υλοποίηση επενδυτικού σχεδίου.

Διοργάνωση σεμιναρίων από Profile
Δύο εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα διοργανώσει, η CIF, μέλος του Ομίλου Profile, στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή ενημέρωση πάνω στις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στα αντικείμενα του Asset Management και του Credit Risk.

Συγκεκριμένα:

A) Υλοποίηση τριήμερου σεμιναρίου στις 30/9 & 1, 2/10/2005 με θέμα ”Asset Management Training Program” σε συνεργασία με την Association Française de la Gestion Financière (AFG – Ένωση Θεσμικών Επενδυτών Γαλλίας).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η καλύτερη δυνατή προσέγγιση και κατανόηση των σύγχρονων εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη σε ότι αφορά την επαγγελματική διαχείριση χαρτοφυλακίου, τα νέα επενδυτικά προϊόντα, το θεσμικό & κανονιστικό πλαίσιο. Το σεμινάριο είναι εμπλουτισμένο με πολλά παραδείγματα και case studies. Οι εισηγήσεις θα γίνουν από ειδικούς της Γαλλικής Κεφαλαιαγοράς στα Αγγλικά.

B) Υλοποίηση διήμερου σεμιναρίου στις 8 & 9/10/2005 με θέμα ”Credit Risk Modelling” σε συνεργασία με το International Faculty of Finance (IFF).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εμβάθυνση σε θέματα μοντέλων πιστωτικού κινδύνου: τεχνικές μέτρησης & αποτίμησης πιστωτικού κινδύνου, όρια ανάληψης κινδύνου, διαχείριση πιστωτικού κινδύνου με σειρά δομημένων εφαρμογών και case studies σε περιβάλλον MS Excel. Οι εισηγήσεις θα γίνουν από εξειδικευμένο επιστημονικό συνεργάτη (practitioner) της IFF στα Αγγλικά.

Τα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται κυρίως σε χρηματοοικονομικούς αναλυτές, διαχειριστές χαρτοφυλακίων, risk managers, στελέχη οργανισμών συλλογικών επενδύσεων και πιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και ανώτερα στελέχη επενδυτικών επιτροπών Ομίλων & μεγάλων επιχειρήσεων.

Εξάλλου, η διοίκηση της Profile υπέβαλλε έκθεση για την πορεία υλοποίησης του Επενδυτικού της Σχεδίου για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου έως την 30η Ιουνίου 2005.

* Η εξαμηνιαία έκθεση της Profile δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη: ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v