Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Group: Αύξηση ναύλων από Superfrast Ferries

Την εισαγωγή επιβάρυνσης καυσίμου σε όλα τα δρομολόγιά της (στα 10 από τα 4 ευρώ για τους επιβάτες και τα ιδιωτικά οχήματα) από τις 12 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η Superfast Ferries, ως αποτέλεσμα της αύξησης των τιμών του πετρελαίου.

Attica Group: Αύξηση ναύλων από Superfrast Ferries
Την εισαγωγή επιβάρυνσης καυσίμου σε όλα τα δρομολόγιά της από τις 12 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η Superfast Ferries, ως αποτέλεσμα της αύξησης των τιμών του πετρελαίου.

Η επιβάρυνση για τους επιβάτες και τα ιδιωτικά οχήματα αυξάνεται σε 10 από 4 ευρώ.

Για τα φορτηγά οι επιβαρύνσεις θα προσαρμοστούν σε 40 ευρώ για την Ανκόνα, στην Αδριατική, στα 25 ευρώ για Μπάρι, στα 40 ευρώ για το δρομολόγιο Rostock-Hanko, στα 15 ευρώ για το δρομολόγιο Rostock-Uusikaupunki και στα 30 ευρώ για το δρομολόγιο Rosyth-Zeebrugge.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Ιουλίου η Superfast Ferries είχε προχωρήσει σε αύξηση των ναύλων κατά 4 ευρώ στα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδος - Ιταλίας, Γερμανίας - Φινλανδίας και Σκωτίας - Βελγίου.

Η Alpha Finance στο πρωινό της report αναφέρει πως λόγω του υψηλού επιπέδου των τιμών του πετρελαίου η διοίκηση της Attica Group δεν είχε άλλη επιλογή από το να αυξήσει τις τιμές των ναύλων.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας, τα ενοποιημένα έσοδα θα ενισχυθούν από την εν λόγω αύξηση κατά 4 εκατ. ευρώ, ενώ από την άλλη προβλέπει ότι με βάση τις τρέχουσες τιμές του πετρελαίου τα έξοδα των καυσίμων για το σύνολο του έτους θα φτάσουν στα 70 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v