Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διευκρινίσεις για το έργο στο Ισραήλ

Σε 1 εκ. δολάρια ΗΠΑ εκτιμάται ότι θα ανέλθει η αξία για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Internet για τον Κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών του Ισραήλ, επισημαίνει με απαντητική της επιστολή προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Intralot.

Intralot: Διευκρινίσεις για το έργο στο Ισραήλ
Το 1ο τρίμηνο του 2006 θα ξεκινήσει το σύστημα και θα περιλαμβάνει την βασική πλατφόρμα διεξαγωγής των υπαρχόντων τυχερών παιχνιδιών του οργανισμού τυχερών παιχνιδιών του Ισραήλ μέσω Internet, τονίζει με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Intralot, στο πλαίσιο παροχής διευκρινήσεων σχετικά με ανακοίνωση της με τίτλο ”Συμφωνία με τον Κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών του Ισραήλ”.

Οπως επισημαίνεται στην επιστολή, η αξία για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Internet εκτιμάται ότι θα ανέλθει συνολικά σε 1 εκ. δολάρια ΗΠΑ. Επιπλέον, η Intralot θα αναλάβει την υποστήριξη του συστήματος με ετήσιο τίμημα 0,2 εκ. δολάρια ΗΠΑ. Η σύμβαση είναι διετής με ετήσιες ανανεώσεις.

Η σύμβαση περιλαμβάνει το δικαίωμα για την επέκταση του έργου ώστε να περιληφθεί στην πλατφόρμα B-On η διεξαγωγή των παιχνιδιών του οργανισμού μέσω κινητής τηλεφωνίας και τη διαδραστικής τηλεόρασης αλλά και η εισαγωγή παιχνιδιών νέας γενιάς (gaming content). Το ακριβές τίμημα των επεκτάσεων θα καθοριστεί μετά την σχετική ανάθεση και θα σας γνωστοποιηθεί όπως προβλέπεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v