Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αστήρ: Στη δημοσιότητα οι όροι του διαγωνισμού

Tους όρους του διαγωνισμού για την επιλογή εξειδικευμένου διαχειριστή έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εταιρία Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης. Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις και θα βασιστεί σε κριτήρια ποσοτικής και στρατηγικής φύσης. Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν έως την 23η Σεπτεμβρίου 2005.

Αστήρ: Στη δημοσιότητα οι όροι του διαγωνισμού
Tους όρους του διαγωνισμού για την επιλογή εξειδικευμένου διαχειριστή έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εταιρία Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης. Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις και θα βασιστεί σε κριτήρια ποσοτικής και στρατηγικής φύσης.

Tο διοικητικό συμβούλιο της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, με την από 26/8/05 απόφασή του, ανέθεσε στο χρηματοοικονομικό σύμβουλο και γενικό συντονιστή Bank of America και στον ξενοδοχειακό σύμβουλο HVS International τη διεξαγωγή διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή εξειδικευμένου διαχειριστή πολυτελών ξενοδοχείων για το ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αστήρ.



Η διαδικασία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της διοίκησης της Αστήρ, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών του συγκροτήματος, καθώς και στην ενίσχυση της χρηματοοικονομικής προοπτικής του, μέσω της αξιοποίησης της τεχνογνωσίας και του brand name του διαχειριστή.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία υποχρεούνται να προσκομίσουν πλήρη στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πληρούν τα παρακάτω κριτήρια προεπιλογής:

* Αποδεδειγμένο ιστορικό διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχείων πόλης και παραθερισμού σε πολλαπλές τοποθεσίες με έμφαση στην περιοχή της Μεσογείου και κατά προτίμηση με παγκόσμια παρουσία.

* Aναγνωρισμένο brand name στον τομέα των πολυτελών ξενοδοχείων.

* Διεθνές δίκτυο πωλήσεων και marketing.

* Ιστορικό ισχυρών οικονομικών μεγεθών και αποδεδειγμένης κερδοφορίας στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος συνοδευόμενες από ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις για τα τρία τελευταία χρόνια, καθώς και από αποδεικτικά στοιχεία για την πλήρη εκπλήρωση των κριτηρίων προεπιλογής θα πρέπει να υποβληθούν έως την 23η Σεπτεμβρίου 2005.

Η διαδικασία αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2005.

* Οι όροι του διαγωνισμού δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v