Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πουλιάδης: Συμφωνία με Eurobank για χρηματοδότηση

Στην υπογραφή συμφωνίας με την EFG Eurobank για την παροχή βραχυπρόθεσμων χρηματοδοτήσεων για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών προχώρησε η Πουλιάδης, ενώ ρυθμίστηκαν οι προετοιμασίες για την υπογραφή ομολογιακού 63,1 εκατ. ευρώ.

Πουλιάδης: Συμφωνία με Eurobank για χρηματοδότηση
Στην υπογραφή συμφωνίας με την EFG Eurobank για την παροχή βραχυπρόθεσμων χρηματοδοτήσεων για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών προχώρησε η Πουλιάδης.

Επίσης, ρυθμίστηκαν όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες για την υπογραφή του ομολογιακού δανείου ύψους 63,1 εκατ. ευρώ με τις πιστώτριες τράπεζες, με το οποίο αναχρηματοδοτούνται οι υποχρεώσεις της από τα υφιστάμενα κοινοπρακτικά δάνεια.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η κάλυψη του ποσού του Ομολογιακού 63,1 εκ. ευρώ έχει συμφωνηθεί με τις πιστώτριες τράπεζες EFG Eurobank Ergasias, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Αλφα Τράπεζα, Λαϊκή Τράπεζα και αναμένεται να υπογραφεί εντός των επομένων ημερών.

Σχετικά με τις βραχυπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις, παρασχέθηκε από την EFG Eurobank χρηματοδότηση 3,5 εκ. ευρώ έναντι εξασφαλίσεων με τραπεζικά κριτήρια. Μέχρι σήμερα δεν εγένετο χορήγηση, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v