Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P Άβαξ: Υπογραφή δύο συμβάσεων με ΔΕΠΑ

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 2,9 εκατ. ευρώ, με τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) προχώρησε η J&P Άβαξ για τη ”Συντήρηση του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου & των εγκαταστάσεων στο νότιο τομέα” και την ”Κατασκευή χαλύβδινου δικτύου 19 Bar και δικτύου πολυαιθυλενίου 4 Bar”.

J&P Άβαξ: Υπογραφή δύο συμβάσεων με ΔΕΠΑ
Στην υπογραφή δύο συμβάσεων με τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) προχώρησε η J&P Άβαξ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τη ”Συντήρηση του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου & των εγκαταστάσεων στο νότιο τομέα”, προϋπολογισμού 1,8 εκατ. ευρώ, η οποία υπεγράφη στις 24/8/2005.

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης τμημάτων του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου και των εγκαταστάσεών του στο νότιο τομέα από την έξοδο του σταθμού ξεστροπαγίδας του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ έως τους σταθμούς ξεστροπαγίδων της νησίδας ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ (συμπεριλαμβανομένων των σταθμών καθώς και των υποθαλάσσιων αγωγών), δηλαδή το ΚΕΣ Αμπελιάς και το ΚΕΣ Πατήματος.

Η ολική προθεσμία του έργου είναι δύο ημερολογιακά έτη από την υπογραφή της σύμβασης.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά στην ”Κατασκευή χαλύβδινου δικτύου 19 Bar και δικτύου πολυαιθυλενίου 4 Bar για βιομηχανικούς καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης του Ν. Πιερίας”, προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ, η οποία υπεγράφη στις 24/8/2005.

Αντικείμενο του έργου είναι ο λεπτομερής σχεδιασμός, οι απαιτούμενες μελέτες, η προμήθεια υλικών, η κατασκευή, ο έλεγχος και η συντήρηση (για την περίοδο εγγύησης) χαλύβδινου δικτύου μέσης πίεσης 19 Bar, συνολικού μήκους περίπου 7.400 μέτρων, και δικτύου πολυαιθυλενίου χαμηλής πίεσης 4 Βar, συνολικού μήκους 2.000 μέτρων.

Επίσης η εγκατάσταση ενός (1) M/R 19 Βar στην πόλης της Κατερίνης και η σύνδεσή του με το χαλύβδινο δίκτυο 19 Βar και το δίκτυο πολυαιθυλενίου 4 Βar, καθώς και η εγκατάσταση δύο (2) M/R για τη σύνδεση δύο (2) βιομηχανιών στο δίκτυο μέσης πίεσης και δύο (2) M/R για τη σύνδεση δύο (2) βιομηχανιών στο δίκτυο χαμηλής πίεσης.

Η ολική προθεσμία του έργου είναι διακόσιες εβδομήντα ημέρες (270) από την υπογραφή της σύμβασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v