Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο 14 εκατ. ευρώ ανέλαβε η J&P - ΑΒΑΞ

Την υπογραφή σύμβασης, σήμερα 24 Αυγούστου, για την κατασκευή του έργου ”Σήραγγα Γκρόπας επί της Επαρχιακής Οδού Πύλη - Στουρναρέικα - Μεσοχώρα του Ν. Τρικάλων”, προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η ΑΒΑΞ.

Εργο 14 εκατ. ευρώ ανέλαβε η J&P - ΑΒΑΞ
Την υπογραφή σύμβασης, για την κατασκευή του έργου ”Σήραγγα Γκρόπας επί της Επαρχιακής Οδού Πύλη - Στουρναρέικα - Μεσοχώρα του Ν. Τρικάλων”, προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η ΑΒΑΞ.

Η σύμβαση υπεγράφη σήμερα 24/08/2005 μεταξύ της Ειδικής ΥπηρεσίαςΔημοσίων Εργων/Οδικών Σηραγγών & Υπογείων Εργων (Ε.Υ.Δ.Ε./Ο.Σ.Υ.Ε.) της Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠΕΧΩΔΕ και της εταιρίας ΕΤΕΘ, θυγατρικής εταιρίας κατά 100% της J&P-ΑΒΑΞ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή της Σήραγγας Γκρόπας στην Επαρχιακή Οδό Πύλη - Στουρναρέϊκα - Μεσοχώρα του Ν. Τρικάλων, συνολικού μήκους 1.500 μ. καθώς και η ανατολική πρόσβαση της σήραγγας μήκους 400 μέτρων.

Η σήραγγα αυτή παρακάμπτει τον αυχένα της Γκρόπας που παρουσιάζει έντονα προβλήματα καταπτώσεων, ενώ η κυκλοφορία διακόπτεται τους χειμερινούς μήνες λόγω χιονοπτώσεων.

Περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες διάνοιξης, άμεσης υποστήριξης, τελικής επένδυσης και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και κτιρίου της Σήραγγας, και οι εργασίες χωματουργικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης της ανατολικής οδικής πρόσβασης.

Η ολική προθεσμία του έργου είναι σαράντα δύο μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v