Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Στις 29/9 τα μεγέθη εξαμήνου

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2005, γνωστοποιεί με επιστολή της προς το ΧΑ, η Εθνική Ασφαλιστική, τονίζοντας ότι τα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Ναυτεμπορική για τα οικονομικά της μεγέθη, αποτελούν εκτιμήσεις του συντάκτη.

Εθνική Ασφαλιστική: Στις 29/9 τα μεγέθη εξαμήνου
Στις 29 Σεπτεμβρίου θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2005 μαζί με τα αποτελέσματα του Ομίλου της ΕΤΕ στον οποίο ανήκει, γνωστοποιεί με επιστολή της προς το ΧΑ, η Εθνική Ασφαλιστική, τονίζοντας ότι ουδεμία πληροφορία για τα αποτελέσματα αυτά, με βάση και το κείμενο θεσμικό πλαίσιο, μπορεί να ανακοινωθεί νωρίτερα υπό την μορφή πληροφοριών ή άλλων στοιχείων από την πλευρά της εταιρίας.

Η Εθνική Ασφαλιστική επισημαίνει ακόμα, πως δεν έχει οριστικοποιήσει τα αποτελέσματα της προαναφερόμενης περιόδου (α’ εξάμηνο 2005) ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο έλεγχος των Ορκωτών Ελεγκτών.

Τέλος, για τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Ναυτεμπορική της 19ης Αυγούστου 2005, σελίδα 27 και τίτλο ”Αυξημένα κέρδη στο εξάμηνο από την Εθνική Ασφαλιστική” αποτελούν εκτιμήσεις του συντάκτη.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v