Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intersonic: Κατέθεσε αγωγή κατά της Eurobank

Αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υπέβαλαν κατά της Eurobank και κατά της Eurobank Leasing ο πρόεδρος κ. Κ. Κυριακόπουλος και η OMP Europe, θυγατρική της Intersonic. Μέσω της αγωγής ζητείται η καταβολή 29.999.700 ευρώ από τη Eurobank και 5 εκατ. ευρώ από τη Eurobank Leasing.

Intersonic: Κατέθεσε αγωγή κατά της Eurobank
Αγωγή κατά της Eurobank και κατά της Eurobank Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Εργασίας ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ”συκοφαντική δυσφήμιση”, ζητώντας 29.999.700 ευρώ και 5 εκατ. ευρώ αντιστοίχως, κατέθεσαν ο πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος και η εταιρία O.M.P. Europe, θυγατρική της Intersonic.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της O.M.P. Europe, η αγωγή που κατατέθηκε αφορά στην Eurobank και σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, με την οποία ζητείται να καταδικασθούν τόσο η τράπεζα όσο και καθένα από τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου σε καταβολή συνολικού ποσού 29.999.700 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η αγωγή αφορά στους κ. Ξενοφώντα Νικήτα του Κωνσταντίνου, πρόεδρο, κ. Γεώργιο Γόντικα του Κωνσταντίνου, επίτιμο πρόεδρο, κυρία Άννα-Μαρία-Λουίζα Λάτση του Ιωάννη, κ. Λάζαρο Εφραίμογλου του Δημητρίου, Β’ αντιπρόεδρο, κ. Νικόλαο Νανόπουλο του Κωνσταντίνου, διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Νικόλαο Καραμούζη του Βασιλείου, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Βύρωνα Μπαλλή του Νικολάου, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Φώτη Αντωνάτο του Σπυρίδωνος-Χαραλάμπους, σύμβουλο, κ. Emmanuel Bussetil του Κων/νου, σύμβουλο, κ. Xαραλάμπους Κύρκου του Μαργαρίτη, σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Λαμπρόπουλου του Κων/νου, σύμβουλο, κ. Σπυρίδωνα Λάτση του Ιωάννη, σύμβουλο, κ. Αντώνιο Μπίμπα του Γεωργίου, σύμβουλο, κ. Νικόλαο Παυλίδη του Κων/νου, σύμβουλο, κ. Περικλή Πεταλά του Παναγιώτη, σύμβουλο, και κ. Στάμο Φαφαλιού του Παναγιώτη, σύμβουλο και στον κ. Αντώνιο Καρρά του Δημητρίου, κάτοικο Χαλκίδος Ευβοίας (οδός Αποστολίδου αρ.5), διευθυντού του καταστήματος Θηβών της Εurobank Ergasias.

Επίσης, με την ίδια αγωγή ζητείται από τη Eurobank Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Εργασίας το ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Η θυγατρική της Intersonic ζητεί τα προαναφερθέντα ποσά λόγω της ηθικής βλάβης και συκοφαντικής δυσφήμισης που προκλήθηκε εις βάρος της από την υποβολή ψευδούς μηνύσεως εναντίον του κ. Κων/νου Κυριακόπουλου την οποία υπέβαλε ο κ. Καρράς ως εκπρόσωπος της Τράπεζας Eurobank και της Eurobank Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Εργασίας.

---- Η πλήρης ανακοίνωση της Intersonic

Ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ο οποίος από τις 24-2-2005 ως τις 30 Ιουνίου 2010 είναι νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εδρεύουσας στον Δήμο Θηβαίων Βοιωτίας (4ο χλμ. εθνικής οδού Θηβών-Χαλκίδος, θέση ΧΑΛΚΟ) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία OPTICAL MEDIA PRODUCTION EUROPE AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ-ΨΗΦΙΑΚΩΝ-ΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ με τον διακριτικό τίτλο O.M.P. EUROPE S.Α. και η εδρεύουσα στον Δήμο Θηβαίων Βοιωτίας (4ο χλμ. Εθνικής Οδού Θηβών-Χαλκίδος, θέση Χάλκο) ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία OPTICAL MEDIA PRODUCTION EUROPE AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ-ΨΗΦΙΑΚΩΝ-ΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και με τον διακριτικό τίτλο O.M.P. EUROPE S.Α. κατέθεσαν αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ποσού 29.999.700,00 Ευρώ (είκοσι εννέα εκατομμυρίων εννιακοσίων ενενήντα εννέα χιλιάδων και επτακοσίων Ευρώ) κατά:

Της εδρεύουσας στην Αθήνα (Όθωνος 8) ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία Τράπεζα Ε.F.G. ΕUROBANK ERGASIAS A.E. και με τον διακριτικό τίτλο Ε.F.G. ΕUROBANK ERGASIAS, και εναντίον όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας Ξενοφώντα Νικήτα του Κωνσταντίνου, Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου, Γεωργίου Γόντικα του Κωνσταντίνου, ως επιτίμου προέδρου, Αννας-Μαρίας-Λουίζας Λάτση του Ιωάννη, ως Α’, Λάζαρου Εφραίμογλου του Δημητρίου, ως Β’ αντιπροέδρου, Νικολάου Νανόπουλου του Κωνσταντίνου, ως διευθύνοντος συμβούλου, Νικολάου Καραμούζη του Βασιλείου, ως αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, Βύρωνα Μπαλλή του Νικολάου, αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, Φωτίου Αντωνάτου του Σπυρίδωνος-Χαραλάμπους, ως συμβούλου, Emmanuel Bussetil του Κων/νου, συμβούλου, Xαραλάμπους Κύρκου του Μαργαρίτη, ως συμβούλου, Παναγιώτη Λαμπρόπουλου του Κων/νου, ως συμβούλου, Σπυρίδωνος Λάτση του Ιωάννη, ως συμβούλου, Αντωνίου Μπίμπα του Γεωργίου, ως συμβούλου, Νικολάου Παυλίδη του Κων/νου, ως συμβούλου, Περικλή Πεταλά του Παναγιώτη, ως συμβούλου, και Στάμου Φαφαλιού του Παναγιώτη, ως συμβούλου και του Αντωνίου Καρρά του Δημητρίου, κατοίκου Χαλκίδος Ευβοίας (οδός Αποστολίδου αρ.5) ως διευθυντού του καταστήματος Θηβών της Εurobank Ergasias με την οποία ζητούν να καταδικασθούν τόσο η τράπεζα όσο και καθένα από τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου σε καταβολή συνολικού ποσού 29.999.700,00 Ευρώ (είκοσι εννέα εκατομμυρίων εννιακοσίων ενενήντα εννέα χιλιάδων και επτακοσίων Ευρώ).

Με την ίδια αγωγή ζητούν από την Ε.F.G. ΕUROBANK ERGASIAS ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΕ ποσό πέντε εκατομμυρίων (5.000.000) ευρώ. Τα παραπάνω ποσά ζητούν λόγω της ηθικής βλάβης των και συκοφαντικής δυσφήμισής των από την υποβολή ψευδούς μηνύσεως εναντίον του κ. Κων/νου Κυριακόπουλου την οποία υπέβαλε ο κ. Καρράς ως εκπρόσωπος της Τράπεζας Ε.F.G. ΕUROBANK ERGASIAS και της Ε.F.G. ΕUROBANK ERGASIAS ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v