Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Κάτω του 5% η συμμετοχή του Ε. Βακάκη

Σε 4,89% από 5,11% κατήλθε το ποσοστό συμμετοχής του κ. Ευάγγελου ο Απόστολου Βακάκη, επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας Jumbo, μετά από μεταβίβαση μετοχών στις 16 Αυγούστου για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ειδικής διαπραγμάτευσης.

Jumbo: Κάτω του 5% η συμμετοχή του Ε. Βακάκη
Σε 4,89% από 5,11% κατήλθε το ποσοστό συμμετοχής του κ. Ευάγγελου - Απόστολου Βακάκη, επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας Jumbo, μετά από μεταβίβαση μετοχών στις 16 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι, η μεταβίβαση πραγματοποιήθηκε σε εκπλήρωση υποχρέωσης από σύμβαση δανεισμού μετοχών για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ειδικής διαπραγμάτευσης.

Πιο, συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Ευάγγελος-Απόστολος Βακάκης, σε εκπλήρωση υποχρέωσης από σύμβαση δανεισμού μετοχών (Σύμβαση Πώλησης και Επαναγοράς Μετοχών - Παράγωγο προϊόν RA), για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ειδικής διαπραγμάτευσης, μεταβίβασε προς τον Ειδικό Διαπραγματευτή ”EFG Eurobank Χρηματιστηριακή ΑΧΕΠΕΥ”, 100.000 μετοχές της εταιρίας ήτοι ποσοστό 0,22%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v