Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Info-Quest με Computer Associates

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Computer Associates, ανακοίνωσε η Info-Quest, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς με προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας.

Συνεργασία Info-Quest  με Computer Associates
Η Info-Quest, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς με προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην αιχμή της τεχνολογίας, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Computer Associates.

Η Computer Associates, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού παγκοσμίως, εστιάζοντας στρατηγικά τη δραστηριότητά της στην παροχή λύσεων λογισμικού e-Business, που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων σε τρεις ιδιαίτερα κρίσιμούς τομείς: τη Διαχείριση των Επιχειρηματικών Διαδικασιών (eBusiness Process Management), τη Διαχείριση των Κρίσιμων Επιχειρηματικών Δεδομένων (eBusiness Information Management) και τη Διαχείριση των Επιχειρηματικών Υποδομών (eBusiness Infrastructure Management).

Oι e-Business λύσεις της Computer Associates, καλύπτουν τις περιοχές του Enterprise Management, της Αποθήκευσης, της Ασφάλειας, του Application Life Cycle Management, του Data Management & Application Development, και των Portals & Business Intelligence, κατέχουν πρωταγωνιστική θέση στην παγκόσμια αγορά, απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους ή τομέα δραστηριότητας και είναι σχεδιασμένες, ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία, διαθεσιμότητα, και απόδοση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η νέα συνεργασία με την Computer Associates, δίνει τη δυνατότητα στην Info-Quest και στους συνεργάτες της, να αξιοποιήσουν το σύνολο των προϊόντων της κορυφαίας εταιρίας λογισμικού, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τις πλέον ολοκληρωμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις διαχείρισης, αποθήκευσης & ασφάλειας, που απαιτούν τα σύγχρονα επιχειρησιακά περιβάλλοντα.

Η Computer Associates International, παρέχει το κατεξοχήν λογισμικό διαχείρισης eBusiness. Οι καλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο λύσεις της CA αντιμετωπίζουν όλες τις πλευρές της διαχείρισης eBusiness μέσω των καλύτερων επώνυμων προϊόντων του κλάδου: Unicenter για τη διαχείριση υποδομής, BrightStor για διαχείριση αποθηκευτικών λύσεων, eTrust για διαχείριση ασφαλείας, CleverPath για ευφυΐα σε portal και επιχειρήσεις, AllFusion για διαχείριση του κύκλου ζωής εφαρμογών, Advantage για διαχείριση δεδομένων και ανάπτυξη εφαρμογών και Jasmine για τεχνολογία αντικειμενοστραφών βάσεων δεδομένων. Από την ίδρυσή της το 1976, η CA εξυπηρετεί οργανισμούς σε περισσότερες από 100 χώρες, μεταξύ των οποίων και το 99 τοις εκατό των εταιριών του Fortune 500.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v