Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

METKA: Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου σε 2 δόσεις

H Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΜΕΤΚΑ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 5 Αυγούστου, ενέκρινε την επιστροφή κεφαλαίου, ύψους 1,35 ευρώ σε δύο δόσεις των 0,7 και 0,65 λεπτών ανά μετοχή.

METKA: Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου σε 2 δόσεις
H Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΜΕΤΚΑ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 5 Αυγούστου 2005, με απαρτία 66,9215%, ενέκρινε την επιστροφή κεφαλαίου, ύψους 1,35 ευρώ σε δύο δόσεις των 0,7 και 0,65 λεπτών ανά μετοχή αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr η πρώτη δόση των 0,7 ευρώ θα καταβληθεί το Σεπτέμβριο και η δεύτερη, κατά πάσα πιθανότητα το Δεκέμβριο.

Ειδικότερα η γ.σ. αποφάσισε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ΜΕΤΚΑ κατά 70.133.310 εκατ. ευρώ, με μέιωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 1,35 ευρώ, ήτοι από 1,67 ευρώ σε 0,32 ευρώ ανά μετοχή.

Σημειώνεται, ότι δικαίωμα επιστροφής κεφαλαίου έχουν όσοι θα εμφανίζονται ως μέτοχοι της εταιρείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών κατά τη λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ, μία ημέρα πριν την ημέρα έναρξης διαπραγμάτευσης της μετοχής στην νέα ονομαστική αξία (αποκοπή του σχετικού δικαιώματος), όπως θα καθορισθεί ειδικότερα μετά την έγκριση της παρούσας απόφασης από το ΥΠΑΝ και μετά την ενημέρωση του ΔΣ του Χ.Α για τη μείωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v